Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ν. Χατζηνικολάου – Κ. Τσολακάκη: Το love story και η γέννηση της κορούλας τους!

Ν. Χατζηνικολάου – Κ. Τσολακάκη: Το love story και η γέννηση της κορούλας τους!

Η μικρή τους πριγκίπισσας ήρθε για να ολοκληρώσει την ευτυχία τους…

Μερικές από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής του περνούν ο Νίκος Χατζηνικολάου και η σύζυγός του Κρίστυ Τσολακάκη. Το διάσημο ζευγάρι κρατά από χθες στην αγκαλιά του την πανέμορφη κορούλα του και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.
 
Μετά τους τρεις γιους του, ο γνωστός δημοσιογράφος καλωσόρισε την μικρή του πριγκίπισσα που του έχει ήδη κλέψει την καρδιά. Το ζευγάρι έχει εκτός από την μικρή δυο γιους, ενώ ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει ένα ακόμη γιο από τον πρώτο του γάμο.
 
Τόσο εκείνος, όσο και η σύζυγός του ήθελαν πολύ ένα κοριτσάκι και η χαρά τους ήταν μεγάλη από τη στιγμή που έμαθαν το φύλλο του μωρού. Ο ίδιος μάλιστα, σε ραδιοφωνική εκπομπή του είχε δηλώσει κατά την περίοδο της δεύτερης εγκυμοσύνης της Κρίστυ: “H εγκυμοσύνη της είναι φυσιολογική, το μωρό είναι μια χαρά και περιμένουμε αγόρι. Η γυναίκα μου μάλιστα σκέφτεται ήδη να κάνουμε και τρίτο παιδί. Πρέπει να πάμε για την κόρη!”. Όπως φαίνεται η επιθυμία τους πραγματοποιήθηκε και από το πρωί του Σαββάτου, οι δυο τους κρατούν στην αγκαλιά τους την κορούλα τους.
 
Η γνωριμία που έφερε τον κεραυνοβόλο έρωτα
 
Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2002. Η γνωριμία τους έγινε με αφορμή μία επαγγελματική συνεργασία. Ο Νίκος Χατζηνικολάου ήρθε σε επικοινωνία με την τότε μάνατζερ της Άννας Βίσση, Κρίστυ Τσολακάκη, για μια συνέντευξη στο κανάλι του Mega, όπου εργαζόταν τότε ως δημοσιογράφος.
 
Η κόρη του παλιού προέδρου του Πανιωνίου και της ηθοποιού και χορεύτριας Mαργαρίτας Mπρόγιερ, αλλά και ανιψιά του Kώστα Bουτσά εντυπωσίασε τον φρεσκοχωρισμένο τότε δημοσιογράφο. Ο έρωτας τους ήταν κεραυνοβόλος και εξελίχθηκε σε κάτι πολύ δυνατό.
 
Mε την Kρίστυ ο δημοσιογράφος δείχνει ένα κοσμικό πρόσωπο που παλαιότερα δεν είχαμε δει. Εμφανίζεται στα πιο κοσμικά στέκια της Aθήνας, οι δυο τους απαθανατίζονται σε τρυφερά και διαχυτικά ενσταντανέ και γενικότερα η σχέση τους δεν αποτελεί μυστικό! Ο Νίκος δεν φοβάται να δείξει ότι είναι ερωτευμένος…
 
Ο γάμος δεν άργησε να έρθει και μάλιστα ο δημοσιογράφος τον ανακοίνωσε δημόσια μέσα από κάποια βραβεία. Τον Ιούλιο του 2004 το ζευγάρι ενώνεται με τα ιερά δεσμά του γάμου.
 
Ήταν σίγουρα το γεγονός της χρονιάς! Φυσικά ακολούθησε λαμπερή δεξίωση στο Ekali Club όπου καλεσμένοι ήταν μεγάλα ονόματα από τον δημοσιογραφικό και καλλιτεχνικό χώρο. Ανάμεσά τους φυσικά ήταν η Άννα Βίσση, στενή συνεργάτιδα και φίλη της νύφης.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε