Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Νάντια: “Εσείς τί λέτε; Με γουστάρει έστω λίγο ή απλά με συμπαθεί πολύ σαν άτομο και σαν φίλη;”

Νάντια: “Εσείς τί λέτε; Με γουστάρει έστω λίγο ή απλά με συμπαθεί πολύ σαν άτομο και σαν φίλη;”

Με λένε Νάντια και θα ήθελα να μου πείτε κι εσείς μια ειλικρινή γνώμη με βάση τα σκηνικά που θα σας περιγράψω…

Γεια!

Με λένε Νάντια και θα ήθελα να μου πείτε κι εσείς μια ειλικρινή γνώμη με βάση τα σκηνικά που θα σας περιγράψω…

Είμαι με ένα παιδί, τον Ντίνο, εδώ και 2 χρόνια. Η σχέση μας ξεκίνησε δύσκολα, λόγω της πρώην του. Μέσω του φίλου μου και κοινών μας φίλων, γνώρισα τον Αντώνη, με τον οποίο κάναμε αρκετή παρέα και γενικά περνούσαμε αρκετό χρόνο μαζί.

Όλα αυτά στην πόλη που σπουδάζαμε όλοι. Άπο το καλοκαίρι, εγώ και ο φίλος μου έχουμε φύγει και μένουμε πλέον μαζί στην Αθήνα. Από τότε που φύγαμε, με τον Αντώνη μιλάμε αρκετά συχνά στο τηλέφωνο -φιλικά πάντα, όπως μιλάει και με το φίλο μου.

Τώρα το Φλεβάρη που πήγα για εξεταστική, ο Αντώνης ήταν αρκετά πιο δαχυτικός σε σχέση με άλλες φορές απέναντί μου, μιλούσαμε πολύ στο τηλέφωνο, βρισκόμασταν πολύ κλπ. Χωρίς όμως ποτέ να έχει εννοηθεί κάτι, είτε από τη μεριά μου, είτε από τη δική του.

Μια σημαντική σημείωση: Ο Αντώνης έχει κοπέλα, με την οποία έχουν σχέση από απόσταση. Κατά γενική ομολογία όμως είναι πολύ ερωτευμένοι και φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο.

Αυτή λοιπόν τη φορά που βρεθήκαμε από κοντά, και ενώ από την αρχή της σχέσης μας υπάρχει ένα “κάτι” στην ατμόσφαιρα, εγώ άρχισα να νιώθω πολλά περισσότερα για αυτόν, νομίζω πως τον έχω ερωτευτεί.

Τη μέρα λοιπόν που μαζί με άλλους φίλους φεύγαμε από την πόλη που σπουδάζαμε για να γυρίσουμε Αθήνα, ο Αντώνης μου έδειξε ξεκάθαρα ότι ξενέρωσε φουλ που έφευγα και από ό,τι μου είπε και μια φίλη με την οποία είχαν βγει παρέα μετά που φύγαμε, είχε πιεί, ήταν χάλια και έλεγε συνέχεια Πωωω… μαλακία, φύγανε κλπ. Σημειωτέον ότι δεν είναι ιδαίτερα εκφραστικός γενικά. Αντίθετα είναι πολύ ήσυχος και μαζεμένος.

Το ίδιο βράδυ, με πήρε τηλέφωνο για τελείως άκαιρο λόγο. Είπαμε κάτι χαζά γιατί εγώ δεν ήμουν και πολύ καλά από το ταξίδι και το κλείσαμε.

Περνώντας οι μέρες, μιλάμε σχεδόν καθημερινά στο τηλέφωνο, με φιλικό όμως τόνο. Επειδή εγώ δεν μπορώ εκ των πραγμάτων να είμαι αντικειμενική, εσείς τί λέτε; Με γουστάρει έστω λίγο ή απλά με συμπαθεί πολύ σαν άτομο και σαν φίλη;

Thank. Περιμένω απάντηση πως και πως!!!

Νάντια

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε