Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ναταλία Γερμανού: “Θέλω να βρω έναν σύντροφο…”

Η Ναταλία Γερμανού μίλησε στο “Πρώτο Θέμα” για την τηλεόραση, τον Ηλία Βρεττό, την οικονομική κρίση και το ενδεχόμενο ενός νέου έρωτα..

Η Ναταλία Γερμανού μίλησε στο “Πρώτο Θέμα” για την τηλεόραση, τον Ηλία Βρεττό, την οικονομική κρίση και το ενδεχόμενο ενός νέου έρωτα..

Οι αλλαγές που έγιναν στην τηλεοπτική και ραδιοφωνική της εκποπή τη βοήθησαν να ξερουτινιάσει, λέει η αγαπημένη παρουσιάστρια. Δηλώνει ότι την ενοχλούν οι άνθρωποι που δουλεύουν στην τηλεόραση αλλά παράλληλα θάβουν το μέσο: “Με ενοχλεί να είσαι άνθρωπος που τρώει ψωμί από το κουτί και εκ του ασφαλούς, έχοντας βάλει στην τσέπη σου, στο πορτοφόλι σου μερικά ευρώ, δεν έχει σημασία αν είναι 100 ή ένα εκατομμύριο, την κρίνεις. (…) Αν δεν σ’ αρέσε κύριε ή μαντάμ, σπίτι σου. Δεν σε υποχρεώνει κανένας να είσαι στο σκουπιδοντενεκέ, μπορείς να φύγεις. Όλοι όσοι δουλεύουμε στην τηλεόραση, οφείλουμε να την αγαπάμε, με τα στραβά της και τα ωραία της…”

Στην ερώτηση αν την έχει αγγίξει η κρίση, η Ναταλία απαντά: “Στην Ελλάδα ζω, δεν ζω στην Ουγκάντα, που κοντά είμαστε πια. Σαφώς και με ανησυχεί και με προβληματίζει, κάνω οικονομία, γιατί κι εγώ έχω υποστεί μεγάλη μείωση των απολαβών μου σσε όλες τις δουλειές μου. Και είναι κάτι που έπρεπε να κάνω και, ειλικρινά, δεν γκρινιάζω. Ελπίζω όλοι οι συνάδελφοι να το κάνουν και να μην ακούω για εκατομμύρια ευρώ απολαβών σε μια εποχή που ο κόσμος πεινάει“.

Όσο για τον πολυσυζητημένο… “δεσμό” της με τον Ηλία Βρεττό και αν τον κρύβει, απαντά: “Δεν τον αποκρύπτω γιατί δεν είναι δεσμός. Μια φιλία που μετράει πολλά περισσότερα χρόνια από αυτά που έχει πάρει χαμπάρι ο κόσμος. Απλά, όταν ξεκίνησα να κάνω παρέα με τον Ηλία, να βγαίνουμε, να πηγαίνουμε διακοπές μαζί με άλλους, δεν είχε βγάλει δίσκο και δεν ήταν γνωστός. Μόλις έγινε γνωστός, όλοι είπανε, να αυτός είναι! Όταν έχω κάτι σοβαρό στη ζωή μου θα το ανακοινώσω. Ευελπιστω και θέλω να βρω σύντροφο, και μάλιστα να μην αργήσει να γίνει”. 

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε