Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Νέα Σελήνη στον Ταύρο: Ποια είναι τα καλά νέα για το ζώδιό σου;

Νέα Σελήνη στον Ταύρο: Ποια είναι τα καλά νέα για το ζώδιό σου;

Στις 6 Μαίου (ώρα 22.29) διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη στον Ταύρο. Σχηματίζει ένα μεγάλο τρίγωνο με το Δία και τον Πλούτωνα, γεγονός που την κάνει ακόμα πιο θετική.

Στις 6 Μαίου (ώρα 22.29) διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη στον Ταύρο, ένα από τα πιο σημαντικά ζώδια για σταθερά ξεκινήματα που αντέχουν στο χρόνο. Η Νέα Σελήνη μάλιστα σχηματίζει ένα μεγάλο τρίγωνο με το Δία και τον Πλούτωνα, γεγονός που την κάνει ακόμα πιο θετική. Με την παντελή έλλειψη αρνητικών όψεων θα μπορούσαμε να μιλάμε για μια ιδιαίτερα θετική επιρροή αν δεν υπήρχαν τόσοι ανάδρομοι πλανήτες που δημιουργούν διλήμματα και αμφιβολίες. Ο Δίας, ο Πλούτωνας, ο Ερμής, ο Άρης και ο Κρόνος είναι όλοι τους σε ανάδρομη κίνηση, γεγονός που συνιστά ιδιαίτερη προσοχή τουλάχιστον όσον αφορά στα εντελώς καινούργια ξεκινήματα. Καλό είναι λοιπόν να εστιάσουμε την προσοχή μας στους ήδη υπάρχοντες στόχους μας και εκεί να εντείνουμε τις προσπάθειές μας ή να κάνουμε διορθωτικές κινήσεις. Οι ανάδρομοι πλανήτες επίσης φανερώνουν γεγονότα που ήδη “υποβόσκουν” και που μπορεί να πάρουν μια νέα μορφή. Επιπλέον, μπορούν να αποκαταστήσουν παρεξηγήσεις και ρήξεις που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα. Έτσι, η αναβίωση σχέσεων είναι πολύ πιθανή.

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από τη Νέα Σελήνη είναι αυτά της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς) και ειδικότερα όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 7/1, 6/3, 6/5, 8/7, 8/9 και 8/11.

KANE KΛΙΚ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε