Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Nέα αρχή και νέο σπίτι για την ΄Ελλη Κοκκίνου!

Nέα αρχή και νέο σπίτι για την ΄Ελλη Κοκκίνου!
Η τραγουδίστρια γυρίζει σελίδα στη ζωή της… 
Μετά την είδηση του διαζυγίου, ήρθε και η μετακόμιση της δημοφιλούς τραγουδίστριας για να επιβεβαιώσει το τέλος του γάμου της με τον Παναγιώτη Βασιλειάδη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Espresso, χθες το μεσημέρι, στο σπίτι της Βούλας όπου έμενε το ζευγάρι, βρέθηκε η Έλλη Κοκκίνου να αμπαλάρει τα έπιπλα και τα προσωπικά της αντικείμενα που τέσσερις ώρες αργότερα μεταφέρθηκαν στο νέο της σπίτι.
 
Το καινούριο σπίτι της τραγουδίστριας βρίσκεται στην ίδια περιοχή έτσι ώστε ο μικρός της γιος να είναι κοντά στον πατέρα του. Πράγμα που αποδεικνύει ότι παρά τον χωρισμό τους το ζευγάρι διατηρεί καλές σχέσεις. Άλλωστε προσπάθησαν και οι δύο να κρατήσουν την σχέση τους παρά τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν. Όμως φαίνεται πως αποφάσισαν να γυρίσουν και οι δύο νέα σελίδα στη ζωή τους.
 
Κοντά στην Έλλη Κοκκίνου, σε όλη αυτή τη δύσκολη φάση που βιώνει, είναι η αγαπημένη της μητέρα Μαίρη και οι πολύ στενοί της φίλοι που παρόλο που γνώριζαν δεν άφησαν τίποτα να διαρρεύσει. Εξάλλου η τραγουδίστρια κρατάει διακριτική στάση και δεν θέλει να δίνει τροφή για σχόλια, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε και στο NewsIt.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε