Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Νέα υπηρεσία ενοικίασης ταινιών έρχεται στο Youtube!

Η Google ετοιμάζεται να δημιουργήσει ένα νέο τμήμα στη σελίδα του Youtube, που θα έχει καινούριες ταινίες τις οποίες για να τις δει ο χρήστης, θα πρέπει να πληρώσει.

Οι διαπραγματεύσεις έχουν ήδη αρχίσει να γίνονται, με μεγάλα στούντιο του Χόλιγουντ, προκειμένου να εξασφαλίσει τα δικαιώματα ταινιών για τη νέα υπηρεσία του, η οποία πρόκειται να ανταγωνιστεί τις ήδη υπάρχουσες υπηρεσίες όπως το Netflix, το iTunes και το Hulu.

Από την πλευρά τους τα στούντιο του Holllywood ψάχνουν νέες πηγές εσόδων αφού οι πωλήσεις των dvd έχουν μειωθεί πολύ οπότε μία τέτοια συμφωνία σίγουρα θα φέρει έσοδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το YouTube σκοπεύει να χρεώνει 5$ την κάθε ταινία, κάτι ανάλογο δηλαδή με το ποσό που πληρώνουν οι χρήστες καλωδιακών και δορυφορικών τηλεοπτικών προγραμμάτων για να δουν μια ταινία.
Τέλος το Youtube ήδη από το 2008 έχει ανακοινώσει τη συνεργασία του με την μεγάλη εταιρία παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών Metro Goldwyn Mayer (MGM), η οποία έχει κυρίως παλιές ταινίες όμως τώρα με τα ονόματα που μιλάει δεν αποκλείεται να δούμε και ταινίες πρώτης προβολής πριν από το τέλος του χρόνου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε