Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση του ηθοποιού που εμπλέκεται στα 246 κιλά χασίς!

Τον συνέλαβαν μέσα στο σπίτι του…

Σαν βόμβα έχει σκάσει από χθες η είδηση της σύλληψης γνωστού ηθοποιού της ελληνικής showbiz που φέρεται να εμπλέκεται σε διακίνηση μεγάλης ποσότητας χασίς στην Ελλάδα. Το ΣΔΟΕ μαζί με τους άντρες της Διώξης Ναρκωτικών συνέλαβαν τον ηθοποιό, που έχει παίξει σε ελληνική σειρά στο παρελθόν και είχε σχέση με γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια, στο σπίτι του στο Γαλάτσι.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αρχές συνέλαβαν τρεις άντρες που μετέφεραν στο εξωτερικό τεράστιες ποσότητες χασίς με νταλίκα. Η νταλίκα είχε ιρλανδικές πινακίδες και ήρθε πριν από δύο ημέρες στην Ελλάδα μέσω Ιταλίας, φόρτωσε πορτοκάλια στην Άρτα και πήγε σε αποθήκη του Ασπρόπυργου. Εκεί φόρτωσε 120 κιλά χασίς και τα τοποθέτησε σε ειδικές κυψέλες κάτω από τα πορτοκάλια. Λίγο αργότερα η νταλίκα επέστρεψε ξανά στην Άρτα για πορτοκάλια κι εκεί οι αρχές βρήκαν τα 120 κιλά χασίς, ενώ συνολικά η ποσότητα που βρέθηκε -και σε άλλες αποθήκες και φορτηγά- ανέρχεται σε 246 κιλά!

 

Τα μέχρι τώρα στοιχεία μιλούν για μια καλοστημένη επιχείρηση των ιρλανδικών αρχών, καθώς αναφέρεται ότι η νταλίκα που ήρθε στην Ελλάδα από την Ιταλία είχε ειδικούς τοποθετημένους πομπούς που έδωσαν πληροφορίες για τις ενέργειες των δραστών.

 

Δες στο TLIFE όλες τις πληροφορίες για τη σύλληψη του ηθοποιού

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε