Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Νέες ρυθμίσεις για το Facebook!

To δημοφιλές site κοινωνικής δικτύωσης άλλαξε για ακόμα μία φορά τις ρυθμίσεις στην ασφάλεια του προφίλ του κάθε χρήστη αλλά αυτή τη φορά προς το καλύτερο.

Μετά από τις πολλές κακές κριτικές που δέχτηκε το Facebook σχετικά με τις αλλαγές που έκανε πριν λίγο καιρό στην ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων του χρήστη, τελικά παρουσίασε σήμερα τις τελευταίες νέες ρυθμίσεις που επιτρέπουν στους χρήστες να ελέγχουν πιο απλά και εύκολα ποιος έχει πρόσβαση στα στοιχεία των προφίλ τους.

Οι νέες ρυθμίσεις ασφάλειας λοιπόν, θα βρίσκονται όλες συγκεντρωμένες σε ένα πίνακα στην ίδια σελίδα και θα περιέχει μια λίστα με όλες τις εφαρμογές που χρησιμοποιεί ο χρήστης.

Δίπλα σε κάθε εφαρμογή ο χρήστης θα μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε τρεις ενέργειες σχετικά με την ασφάλεια και την προβολή της στους άλλους. Δηλαδή μπορεί να επιλέξει ανάμεσα στο: ορατή μόνο για φίλους, ορατή και στους φίλους των φίλων, ή ορατή σε οποιονδήποτε.

Συνολικά ο αριθμός των ρυθμίσεων που απαιτούνται για την απόκρυψη όλων των προσωπικών πληροφοριών για κάθε χρήστη μειώνεται δραματικά από 50 σε 15 ενώ περιορίζονται και τα δεδομένα που προβάλλονται στο ευρετήριο χρηστών.

Οι ρυθμίσεις θα ξεκινήσουν να ισχύουν από σήμερα και σύντομα θα τις αποκτήσουν όλοι οι χρήστες σταδιακά. Οπότε αν ακόμα δεν έχετε δει αλλαγές στις ρυθμίσεις υπομονή.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε