Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ 12 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Νέες ρυθμίσεις για το Facebook!

Νέες ρυθμίσεις για το Facebook!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 28.05.2010 | 06:00
Πρώτη δημοσίευση: 28.05.2010 | 06:00

To δημοφιλές site κοινωνικής δικτύωσης άλλαξε για ακόμα μία φορά τις ρυθμίσεις στην ασφάλεια του προφίλ του κάθε χρήστη αλλά αυτή τη φορά προς το καλύτερο.

Μετά από τις πολλές κακές κριτικές που δέχτηκε το Facebook σχετικά με τις αλλαγές που έκανε πριν λίγο καιρό στην ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων του χρήστη, τελικά παρουσίασε σήμερα τις τελευταίες νέες ρυθμίσεις που επιτρέπουν στους χρήστες να ελέγχουν πιο απλά και εύκολα ποιος έχει πρόσβαση στα στοιχεία των προφίλ τους.


Οι νέες ρυθμίσεις ασφάλειας λοιπόν, θα βρίσκονται όλες συγκεντρωμένες σε ένα πίνακα στην ίδια σελίδα και θα περιέχει μια λίστα με όλες τις εφαρμογές που χρησιμοποιεί ο χρήστης.
Δίπλα σε κάθε εφαρμογή ο χρήστης θα μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε τρεις ενέργειες σχετικά με την ασφάλεια και την προβολή της στους άλλους. Δηλαδή μπορεί να επιλέξει ανάμεσα στο: ορατή μόνο για φίλους, ορατή και στους φίλους των φίλων, ή ορατή σε οποιονδήποτε.


Συνολικά ο αριθμός των ρυθμίσεων που απαιτούνται για την απόκρυψη όλων των προσωπικών πληροφοριών για κάθε χρήστη μειώνεται δραματικά από 50 σε 15 ενώ περιορίζονται και τα δεδομένα που προβάλλονται στο ευρετήριο χρηστών.


Οι ρυθμίσεις θα ξεκινήσουν να ισχύουν από σήμερα και σύντομα θα τις αποκτήσουν όλοι οι χρήστες σταδιακά. Οπότε αν ακόμα δεν έχετε δει αλλαγές στις ρυθμίσεις υπομονή.

Tags: FACEBOOK


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Η ιστορία του Παύλου: Ο άστεγος που βρήκε σπίτι και δουλειά χάρη στο facebook Η ιστορία του Παύλου: Ο άστεγος που βρήκε σπίτι και δουλειά χάρη στο facebook
  2. Ήρθαν τα Reactions και τα Mentions στο Facebook Messenger! Ήρθαν τα Reactions και τα Mentions στο Facebook Messenger!
  3. Πόσο ασφαλές ήταν το Android και οι εφαρμογές στο Google Play το 2016; Πόσο ασφαλές ήταν το Android και οι εφαρμογές στο Google Play το 2016;
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook