Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Νέο βιβλίο από την Ελένη Δήμου!

Νέο βιβλίο από την Ελένη Δήμου!

Μετά το μυθιστόρημα “Όσα δεν είπαμε” από τις εκδόσεις Λιβάνη…

… η Ελένη Δήμου ετοιμάζει το νέο της βιβλίο. Η γνωστή τραγουδίστρια όπως φαίνεται το χει ρίξει στη συγγραφή ααφού με βάση τις δηλώσεις της είναι πολύ απογοητευμένη από τα δεδομένα που επικρατούν σήμερα στη δισκογραφία.

“Σήμερα είναι σαν να μην υπάρχει δισκογραφία. Οι εταιρίες δείχνουν να μην ενδιαφέρονται και τόσο για τους καλλιτέχνες που έχουν διαγράψει μια κάποια πορεία. Μη σας πως ότι προσπαθούν να τους φιμώσουν κιόλας. Προτιμούν τους νέους τραγουδιστές οι οποίοι δεν έχουν τις ίδιες απαιτήσεις με πιο παλιούς καλλιτέχνες όπως εγώ. Ένας νέος τραγουδιστής στοιχίζει πολύ λιγότερο σε μιά εταιρία από έναν παλιότερο και καταξιωμένο” δηλώνει η Ελένη Δήμου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Εpresso η τραγουδίστρια μιλάει και για την Άννα Βίσση η οποία ανήκει στην ίδια γεννιά τραγουδιστών με εκείνη :“Η Άννα έχει πολύ ωραία φωνή. Κάνει την καριέρα που η ίδια θέλει και αυτό είναι σεβαστό. Προσωπικά, θα την προτιμούσα να κάνει έναν δίσκο με μπαλάντες. Θα ήθελα να ακούσω ξανά την Άννα της “Μεθυσμένης Πολιτείας”.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε