Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

New Vintage! Η τάση που λάτρεψαν οι πιο κορυφαίοι οίκοι για το καλοκαίρι!

New Vintage! Η τάση που λάτρεψαν οι πιο κορυφαίοι οίκοι για το καλοκαίρι!

Η τάση που θα λατρέψουν οι… κοκέτες και το καλοκαίρι!

Το καλοκαίρι μας θέλει πιο χαλαρές με το beauty look μας. Τα μαλλιά είναι ανέμελα, στο πρόσωπο υπάρχει μόνο μάσκαρα και ένα έντονο κραγιόν. Άντε, και λίγη τερακότα για να ενισχύσει το μαύρισμά μας. Όμως, πέρα από τις γυναίκες που αγαπούν οτιδήποτε επιμελώς ατημέλητο, υπάρχουν και εκείνες που λατρεύουν το επιμελώς… επιμελημένο. Είναι οι κοκέτες! Και γι’ αυτές τις κοκέτες οι make up artists έχουν προνοήσει! Αντλώντας έμπνευση από τις stars άλλων δεκαετιών, το New Vintage Trend είναι η τάση που θα λατρευτεί από τις γυναίκες που θέλουν να είναι chic Χειμώνα- Καλοκαίρι!

New Vintage Trend: τι λέει η κορυφαία make up artist, Pat McGrath!
Το παρελθόν πάντα ασκεί γοητεία αλλά η ιδέα της “retro ομορφιάς” έχει πλέον γίνει κλισέ. “Η ιδέα του Modern Vintage είναι πολύ πιο επιθυμητή”, λέει η Pat, official make up artist της Max Factor παγκοσμίως, καθώς περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να μεταφέρει σε αυτή τη σεζόν κάποιες ιστορικές αναφορές και να δημιουργήσει σύγχρονα look για τα χείλη και τα μάτια, χαρίζοντάς τους μια φρέσκια προσέγγιση.

Οι πηγές έμπνευσης της Pat ποικίλουν. Από το βουβό κινηματογράφο της δεκαετίας του ’20 στην Παριζιάνικη κομψότητα του ’50 και το έντονο glamour στοιχείο του ’70. Και η Pat εκσυγχρονίζει αυτά τα looks, δημιουργώντας τα πιο gorgeous μακιγιάζ για οίκους όπως Anna Sui, Louis Vuitton, Dior, Nina Ricci και Prada! Θέλεις να τα δούμε αναλυτικά; Be my guest!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε