Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Νίκος Αλιάγας: “Είμαι 41 αλλά έχω ενέργεια εικοσάρη”!

Ο “Έλληνας της Γαλλίας”, όπως είναι γνωστός στους stars του εξωτερικού μιλάει για τους διεθνείς αστέρες, το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην ελληνική τηλεόραση και το πως είναι η ζωή μετά τα 40!

Αν και έχει γεννηθεί στη Γαλλία, όπου έχει ζήσει το μεγαλύτερο διάστημα της ζωής του εκεί, “την Ελλάδα, την έχει μέσα του”, όπως συνηθίζει να λέει. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι star του εξωτερικού, τον γνωρίζουν ως “Ο ‘Ελληνας  της Γαλλίας”.  “Η πλάκα είναι ότι πάντα εμφανίζομαι σαν Γάλλος και στην πορεία βγαίνω Ελληνάρας”, αναφέρει σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΕΓΩ.

Έχει γνωρίσει και έχει πάρει συνένετυξη από τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνής showbiz. Τη μια στιγμή μπορεί να κάνει τηλεφωνική συνένετυξη στην Μαντόνα, και την επόμενη να κάνει πλάκα στον Bruce Willis! “Η ιστορία δεν είναι απλώς να συναντάς τους επώνυμους. Με ορισμένους υπάρχει χημεία, όπως με την Mariah Carey, η οποια όποτε έρχεται στο Παρίσι με αναζητά. Τους star τους σέβομαι, αλλά παράλληλα τους “τσιγκλάω”, κάνω τη δουλειά μου. 

Για πολλούς από αυτούς έχει να διηγηθεί μια ιστορία. Με τον Χαβιέ Μπαρδέμ, είδαν μαζί τον αγώνα της Ισπανίας στο Μουντιάλ. “Είναι απλός, bon viveur, την επόμενη μέρα έφυγε χωρίς να πει τίποτα. Πήγε να παντρευτεί την Πενέλοπε Κρουζ και εμείς το μάθαμε μετά”. 

Ανάμεσα σε αυτούς που έχει γνωρίσει είναι και η Angelina Jolie, στην οποια πρόσφατα πήρε συνέντευξη. “Την πρώτη φορά που την είδα, ήταν σούρουπο, καθόμουν στο μπαλκονάκι του ξενοδοχείου και ξαφνικά βλέπω μια κοπελίτσα με ένα παιδάκι που του μιλούσε για τη θάλασσα. Ήταν η Angelina Jolie, άβαφη, με ένα σορτσάκι και σαγιονάρες”. 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε