Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

“Nιώθει” ξανά το πρόσωπό της μετά από ολική μεταμόσχευση. Εικόνες που σοκάρουν!

“Nιώθει” ξανά το πρόσωπό της μετά από ολική μεταμόσχευση. Εικόνες που σοκάρουν!

Μπορεί να σε σοκάρουν οι φωτογραφίες αλλά το επιστημονικό θαύμα είναι μεγάλο…

Η γυναίκα που βλέπεις στη παραπάνω φωτογραφία έχει υποστεί ολική μεταμόσχευση προσώπου μετά από μια τρομακτική επίθεση που δέχθηκε από χιμπατζή, η οποία της κατέστρεψε ολοκληρωτικά το πρόσωπό της.

Η άτυχη γυναίκα έχασε από την επίθεση τα μάτια τη μύτη και το στόμα και τα χέρια της! Έμεινε τυφλή ενώ έχασε την όσφρηση και την γεύση της. Το 2011 έγινε η μεταμόσχευση από μια ομάδα 30 γιατρών σε μια εγχείριση που κράτησε πάνω από 30 ώρες.

Η εγχείριση πέτυχε και πλέον η Charla Nash δήλωσε με χαρά ότι πλέον αρχίζει και νιώθει το νέο της πρόσωπο σαν δικό της. Αρχίζει να τρώει ξανά κανονικά μετά από δυο χρόνια και να μυρίζει ξανά. Βέβαια δεν βλέπει. Τα μάτια της είναι γυάλινα, αλλά ελπίζει σε μια νέα μεταμόσχευση.

 Η δύναμη αυτής της γυναίκας είναι ένα μεγάλο μήνυμα για όλους… Για το πως κατάφερε να επιβώσει και ξεπεράσει το σωματικό και κυρίως ψυχικό πόνο που της δημιούργησε όλη αυτή η τραγική ιστορία. “Το κυριότερο είναι ότι μπορώ πλέον να χαμογελάω” είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Δες φωτογραφίες και βίντεο με την Charla πριν και μετά την επίθεση αλλά κυρίως μετά την ολική μεταμόσχευση προσώπου στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε