Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Νοικιάζεις σπίτι; Smart tips για να το κάνεις “δικό” σου…

Όταν νοικιάζεις σπίτι και δεν είναι δικό σου, δεν έχεις λόγο στη διαρρύθμιση του σπιτιού. Το βρίσκεις έτοιμο και ανάλογα πρέπει να κινηθείς ώστε να μπορέσεις να το κάνεις ευχάριστο και να σε εκφράζει.

Όταν νοικιάζεις σπίτι και δεν είναι δικό σου, δεν έχεις λόγο στη διαρρύθμιση του σπιτιού. Το βρίσκεις έτοιμο και ανάλογα πρέπει να κινηθείς ώστε να μπορέσεις να το κάνεις ευχάριστο και να σε εκφράζει. Μπορείς λοιπόν με μερικές απλές και εύκολες κινήσεις να το κάνεις “δικό” σου, να αποτυπώνει την προσωπικότητά σου και η διαμονή σου εκεί να είναι ευχάριστη…

ΠΙΑΣΕ ΤΗ ΣΚΟΥΠΑ… 

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις μόλις μπεις στο άδειο σπίτι που έχεις επιλέξει να μείνεις είναι να το καθαρίσεις… ή μάλλον να το γυαλίσεις. Πιάσε χλωρίνες, σκούπες, σφουγγαρίστρες και κάνε την απαραίτητη γυμναστική!

Στόχος να απολυμάνεις το χώρο, ώστε να νιώσεις οικεία και άνετα.

Άνοιξε πόρτες, παράθυρα, να αεριστεί και να μπει φως και μετά συνέχισε με τα υπόλοιπα.

ΓΙΝΕ ΧΑΜΕΛΑΙΟΝΤΑΣ…

Με λίγα λόγια συμβιβάσου με τα δεδομένα σου. Παρατήρησε το χώρο, τη διαρρύθμιση και ανάλογα με αυτά που έχεις άρχισε να σκέφτεσαι δημιουργικά. Τσέκαρε τα πλεονεκτήματα και ανέδειξέ τα. Τσέκαρε τα μειονεκτήματα και προσπάθησε να τα καλύψεις.

Συζήτησε και με τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος ώστε να ξέρεις μέχρι που σου επιτρέπεται να επέμβεις…

Δες περισσότερες προτάσεις στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε