Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Νονά στην Κεφαλονιά η Μελέτη! Νέες φωτογραφίες από τη βάφτιση της ανηψιάς της!

Δες τις νέες φωτογραφίες από τη βάφτιση της ανηψιάς της γνωστής παρουσιάστριας…

Νέες φωτογραφίες από τη βάφτιση της ανηψιάς της Ελεονώρας Μελέτη στην Κεφαλονιά ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. Η γνωστή παρουσιάστρια που έγινε νονά στην μικρή κορούλα του αδελφού της Δημήτρη έλαμπε από χαρά και ευτυχία.

Το μυστήριο έγινε στον Αη Γιάννη Διμηνίστρας, στην Έρισσο Κεφαλονιάς και η Ελεονώρα βάφτισε την μικρή πριγκίπισσα της οικογένειας, φορώντας ένα δαντελένιο φόρεμα, που είχε σχεδιάσει η Λένα Κατσανίδου. Μάλιστα, το ίδιο φόρεμα σε μικρογραφία φορούσε και η μικρή Μαρία.

 
“Τόσο ο αδελφός της Ελεονώρας, Δημήτρης, όσο και η ίδια έχουν περάσει υπέροχες αναμνήσεις από τα παιδικά τους καλοκαίρια στην Κεφαλονιά, γι’ αυτό και προτίμησαν η βάφτιση της Μαρίας να γίνει εκεί.” δήλωσε στο “ΟΚ” οικογενειακός φίλος.

 
Λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, η Ελεονώρα μαζί με τον αδελφό της κουνιάδας της, Δαμιανό Γαβριηλίδη, και επίσης νονό της νεοφώτιστης, πέρασαν το προαύλιο της εκκλησίας. Εκεί τους υποδέχτηκαν με παραδοσιακές καντάδες οι αδερφοί Καραβιώτη, οι οποίοι τους συνόδευσαν με τις κιθάρες τους και στο γλέντι που ακολούθησε αμέσως μετά το μυστήριο σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο.

Δες περισσότερες φωτογραφίες στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε