Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Νότης Σφακιανάκης: “Είμαι αθεϊστής”

Νότης Σφακιανάκης: “Είμαι αθεϊστής”

Και συνεχίζει: “Είναι εχθρός του έθνους ο Άνθιμος”

Άκρως αποκαλυπτική και καυστική ήταν η συνέντευξη που έδωσε ο γνωστός τραγουδιστής του ελληνικού μουσικού πενταγράμμου Νότης Σφακιανάκης σήμερα το πρωί στην εκπομπή “10 με 1” και στο τηλεοπτικό δίδυμο Καραμέρου-Χαριτάτου. Ο έλληνας τραγουδιστής μίλησε για όλους και για όλα καυτηριάζοντας τα τρέχοντα θέματα της πολιτικής και κοινωνικής επικαιρότητας. 

Μεγάλη αναστάτωση προκάλεσε η δήλωση του ότι είναι αθεϊστής και η ανοιχτή επίθεση του κατά του Πατριάρχη Άνθιμου. “Είναι εχθρός του έθνους ο Άνθιμος”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σφακιανάκης, ενώ υπογράμμισε πως ο ίδιος είναι αθεϊστής, δεν πιστεύει σε κανένα Θεό και αρνείται να πιστέψει σε κάποια ανώτερη δύναμη του σύμπαντος. 

Σχολίασε μεταξύ άλλων, τα πολιτικά δρώμενα, τα τηλεοπτικά πρόσωπα, αλλά και τους νέους έλληνες τραγουδιστές. Αναλυτικότερα, σημείωσε ότι ο ίδιος δεν ήταν και δεν θα γίνει ποτέ juke box και ότι προσβάλλεται όταν του πετούν λουλούδια στο κεφάλι. Ενώ, χαρακτηρίζει ως φασίστες τους πολιτικούς που προσπαθούν να του στερήσουν τον πολιτικό λόγο. Αναφέρει χαρακτηριστικά ότι δεν φοβάται να υψώσει το ανάστημα του μπροστά στους πολιτικούς και ότι θεώρησε προσβλητικό όταν κάποιος πολιτικός του ζήτησε να πάρει πίσω την άποψη του για κάποιο πολιτικό θέμα.

Τέλος, αναφερόμενος στον Σάκη Ρουβά τονίζει ότι ο ίδιος δεν ακούει Ρουβά, αλλά τον θεωρεί καλό σε αυτό που κάνει. “Δεν ακούω Ρουβά”, δηλώνει ο Νότης, υπογραμμίζοντας ότι: “ο Ρουβάς απευθύνεται στο νεανικό κοινό και είναι καλός σε αυτό που κάνει”.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε