Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Νύχτα τρόμου για την Καρντάσιαν! Την έδεσαν και της έκλεψαν κοσμήματα 10 εκατ. ευρώ!

Φωτογραφία: Reuters
Φωτογραφία: Reuters

Εισέβαλαν ξημερώματα στο δωμάτιό της, την έδεσαν, την έκλεισαν στο μπάνιο και ανενόχλητοι της έκλεψαν κοσμήματα αξίας 10 εκατομμυρίων δολαρίων. Η Κιμ Καρνάσιαν έζησε μια νύχτα τρόμου στο Παρίσι.

Δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί πως στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου επέλεξε να μείνει στο 8ο διαμέρισμα του Παρισιού κατά την παραμονή της στην γαλλική πρωτεύουσα για την Εβδομάδα Μόδας, θα ζούσε τον απόλυτο τρόμο. Η Κιμ Καρντάσιαν, η τηλεπερσόνα με τους εκατομμύρια followers, έγινε στόχος ενόπλων.

Όλα έγιναν στις περίπου στις 02:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας (03.10.2016). Η Καρντάσιαν επέστρεψε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της και εκεί την περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη. Πέντε οπλισμένοι άνδρες, που φορούσαν στολές αστυνομικών για να ξεγελάσουν τον φύλακα και μάσκες για να μη δει κανείς τα χαρακτηριστικά τους.

Ήταν ο φύλακας εκείνος που τους άνοιξε. Οι στολές των αστυνομικών δεν του έδωσαν κανένα μήνυμα πως επρόκειτο για ληστές. Του πέρασαν χειροπέδες και με την απειλή όπλου τον ανάγκασαν να τους οδηγήσει στο δωμάτιο της Καρντάσιαν.

Μπήκαν στη σουίτα της τηλεπερσόνας, την απείλησαν κι εκείνη με όπλο, την έδεσαν και την κλείδωσαν στο μπάνιο. Δεν την χτύπησαν. Ανενόχλητοι έψαξαν στο δωμάτιο και σύμφωνα με τη γαλλική αστυνομία της πήραν μια μπιζουτιέρα που περιείχε κοσμήματα αξίας 6 εκατομμυρίων ευρώ και ένα δαχτυλίδι αξίας 4 εκατομμυρίων ευρώ!

Οι Γάλλοι αστυνομικοί είπαν πως οι πέντε ληστές είχαν δέσει και κλειδώσει την Καρντάσιαν στο μπάνιο του δωματίου και πως έφυγαν από το σημείο με μηχανές.

Για την ώρα, οι ληστές παραμένουν άφαντοι. Οι Γάλλοι αστυνομικοί ανακρίνουν έναν φωτογράφο που ακολουθεί την Καρντάσιαν από την ημέρα που έφτασε στο Παρίσι για την Εβδομάδα Μόδας. Ο άνδρας αυτός υποστήριξε πως πριν από μερικές μέρες κατάφερε να μπει στο εστιατόριο όπου δειπνούσε η Καρντάσιαν και η οικογένειά της, παριστάνοντας τον αστυνομικό…

Λίγες ώρες μετά το περιστατικό στο ξενοδοχείο της Καρντάσιαν, που βρίσκεται πίσω από την εκκλησία της Μαντλέν στο Παρίσι, η γνωστή τηλεπερσόνα μεταφέρθηκε σε αεροπλάνο που την περίμενε για να την μεταφέρει πίσω στις ΗΠΑ. Ο σύζυγός της Kayne West, που την ώρα της ληστείας, έδινε συναυλία σε φεστιβάλ στη Νέα Υόρκη, σταμάτησε την παράσταση, ενημερώνοντας το κοινό του πως υπάρχει ένα επείγον περιστατικό που

Με πληροφορίες από Associated Press και Daily Mail

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε