Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΒΑΣΕΙΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Μερικά Σύννεφα 29 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ο Α. Μπάρκουλης στο νοσοκομείο. Τι δηλώνει η γυναίκα του στο TLIFE;

Ο Α. Μπάρκουλης στο νοσοκομείο. Τι δηλώνει η γυναίκα του στο TLIFE;
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 13.08.2010 | 09:00

tlife

Ο Ανδρέας Μπάρκουλης βρίσκεται στο νοσοκομείο. Το TLIFE επικοινώνησε με την σύζυγό του και έμαθε όλη την αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του!

Ο Ανδρέας Μπάρκουλης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Αγίας Όλγας στη Νέα Ιονία από προχθες το πρωί. Το TLIFE επικοινώνησε με την σύζυγό του, κυρία Μαρία Μπάρκουλη η οποία μας εξήγησε τι ακριβώς συνέβη. Είναι αρκετά εκνευρισμένη με κάποια δημοσιεύματα που γράφουν ότι ο ηθοποιός δίνει μάχη για τη ζωή του και διάφορες άλλες ανακρίβειες.

Αποφάσισε λοιπόν να μιλήσει στο TLIFE για να αποκαταστήσει την αλήθεια.

''Ο Αντρέας εδώ και χρόνια υποφέρει από λοιμώξεις του αναπνευστικού. Έτσι λοιπόν αυτή τη φορά λόγω της υγρασίας και των κακών καιρικών συνθηκών που υπάρχουν, έπαθε λοίμωξη στο αναπνευστικό και μία υπονατρεμία. Η υπονατρεμία ήταν κάτι πολύ σοβαρό, θα μπορούσε να είχε πέσει σε κώμα αλλά ευτυχώς το είδαμε εγκαίρως. Τον φέραμε στον γιατρό του στην Αγία Όλγα, στον κύριο Γιάννη Ιωαννίδη, ο οποίος είναι εξαιρετικός. Του χορηγήθηκε αμέσως θεραπεία για την υπονατρεμία, έκανε αξονικές και όλες τις απαραίτητες εξετάσεις. Από το πρωί ως το βράδυ είμαστε εκεί με το Νικόλα μου. Ο Αντρέας το αντιμετωπίζει μια χαρά και μιλάει και γελάει, δεν έχει τίποτα φοβερό'', δηλώνει.

ΜΟΔΑ | ΟΜΟΡΦΙΑ | ΝΕΑ | FITNESS | ΣΥΝΤΑΓΕΣ | ΣΧΕΣΕΙΣ

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο