Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

O Aγγελόπουλος “χτίζει” τη θαλαμηγό του Σπίλπεργκ!

O Aγγελόπουλος “χτίζει” τη θαλαμηγό του Σπίλπεργκ!

Ένα mega yaght αξίας 200 εκατ.ευρώ, θα παραδοθεί στον χολιγουντιανό σκηνοθέτη την ημέρα των γενεθλίων του!

Πριν από τρία χρόνια, ισχυροί άντρες βρέθηκαν σε ένα από τα μεγαλύτερα ναυτικά σαλόνια στο Μονακό, όπου παρουσιάστηκε το νέο σκάφος της Oceanco (το καλύτερο ναυπηγείο στον κόσμο), το Alfa Nero! Mεταξύ άλλων δεν μπορούσε να λείπει ο ιδιοκτήτης της εταιρείας αλλά και του σκάφους, Θοδωρής Αγγελόπουλος.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real News, περισσότερο από όλους με το Alfa Nero εντυπωσιάστηκε ο διάσημος σκηνοθέτης Στίβεν Σπίλμπεργκ, ο οποίος πλησίασε τον ιδιοκτήτη της Ocanco και ζήτησε να φτιαχτεί το δίδυμο “αδελφάκι του” ! Τρία χρόνια μετά και σε λίγο καιρό από τώρα ο Στίβεν θα απολαμάνει τις ρουαζιέρες του στη νέα του θαλαμηγό, την οποά αγόρασε έναντι του ποσού των 200.000.000 ευρώ.

Το σκάφος θα παραδοθεί την ημέρα των γενεθλίων του σκηνοθέτη, δηλαδή στις 18 Δεκεμβρίου. Πρόκειται για μία θαλαμηγό 86 μέτρων, Υ706, με πολλές πολυτέλειες και μία μεγάλη έκπληξη που ετοιμάζει ο Θοδωρής Αγγελόπουλος στον Στίβεν, του οποίου η μεγάλη του αγάπη είναι η θάλασσα!

Μετά από αυτή την αγορά, μεταξύ του ζευγαριού Γιάννα και Θοδωρή Αγγελόπουλου και του σκηνοθέτη Στίβεν υπήρξε αμοιβαία συμπάθεια. Γι’αυτό και σχεδόν αμέσως ξεκίνησαν να κάνουν παρέα. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που και οι δύο πλευρές έχουν συναντηθεί στην Ολλανδία για την επίβλεψη της θαλαμηγού, με την οποία θα πάνε και την πρώτη τους κρουαζιέρα παρέα!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε