Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Ο Άκης Πετρετζίκης μιλά στο TLIFE για το “Master Chef”, τον έρωτα και τη μαγειρική!

Ο Άκης Πετρετζίκης μιλά στο TLIFE για το “Master Chef”, τον έρωτα και τη μαγειρική!

Το TLIFE βρέθηκε στο εστιατόριο που μαγειρεύει ο γνωστός σεφ και μίλησε μαζί του για όλους και για όλα…

Αυθόρμητος, γοητευτικός και καλός σεφ. Ο λόγος για τον Άκη Πετρετζίκη που ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη, δούλεψε στα καλύτερα εστιατόρια του Λονδίνου και κέρδισε τον τίτλο του πρώτου Έλληνα Master Chef, εξασφαλίζοντας μια θέση στην καρδιά των τηλεθεατών.

 

Το TLIFE βρέθηκε στο εστιατόριο “Dali” στο Μαρούσι, όπου ο Άκης έχει αναλάβει εξ’ ολοκλήρου τη διαμόρφωση του menu και τον φωτογράφησε εν δράσει στην κουζίνα. Λίγο αργότερα εκείνος κάθισε χαλαρός μαζί μας και μίλησε για το “Master chef”, το “Πρωινό mou” και τις αλλαγές που έχουν έρθει στη ζωή του. Ενώ, εξομολογήθηκε πως θα του άρεσε να του μαγειρεύει η κοπέλα του στο σπίτι, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα την έκρινε ποτέ για τη μαγειρική της…

 

Βρισκόμαστε ένα χρόνο μετά το “Master Chef”, πώς νιώθεις σήμερα που είσαι ο πρώτος Έλληνας που κέρδισε τον τίτλο;

 

Σίγουρα δεν περίμενα ότι θα μείνω τόσο στην τηλεόραση. Περίμενα ότι στην αρχή θα γίνει ένα “μπαμ” όπως κι έγινε και μετά θα έφευγα. Αλλά είμαι ακόμη στην τηλεόραση και βρίσκομαι στην ομάδα του “Πρωινού Mou” και φέτος κι είμαι πολύ χαρούμενος. Θέλω όσο χρόνο είμαι στην τηλεόραση να δείξω στον κόσμο το δικό μου τρόπο μαγειρικής, που είναι λίγο διαφορετικός.

 

Έχουν αλλάξει πράγματα στη ζωή σου; Υπάρχουν τώρα περισσότερες προτάσεις για δουλειά;

 

Όλη η ζωή μου έχει αλλάξει… Εγώ ήμουν στο εξωτερικό, ήρθα στην Ελλάδα για το παιχνίδι. Έχουν αλλάξει όλα, όχι 90 αλλά 180 μοίρες. Όσον αφορά στο επαγγελματικό επίπεδο, και στο εξωτερικό που ήμουν είχα καλές προτάσεις για δουλειά. Το βιογραφικό μου ήταν πιο δυνατό εκεί, αλλά εδώ δεν αναγνωρίζεται. Στην Ελλάδα θεωρούμε ένας νικητής από ριάλιτι και πολλοί σεφ νομίζουν ότι λόγω δημοσιότητας έχω φθάσει εδώ κι αυτό είναι κάτι που απαρνούμαι κατηγορηματικά.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε