Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Ο Ανδρέας Στάμος μιλάει στο TLIFE για τον “κρυφό” γάμο και το γιο του!

Όχι μόνο κατάφερε να παντρευτεί χωρίς να το μάθει κανείς αλλά έχει αποκτήσει ήδη και ένα γιο!

Ο Ανδρέας Στάμος μετά από αρκετά χρόνια σχέσης με την επίσης τραγουδίστρια Κωνσταντίνα Σαμαρά έκανε το μεγάλο βήμα και ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας!

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2007 κατά τις κοινές εμφανίσεις τους σε νυχτερινό κέντρο, ενώ δεν ήταν λίγος ο καιρός που μοιράζονταν την ίδια πίστα. Εκείνη τότε νέα στο χώρο κι εκείνος πρώτο όνομα του μαγαζιού!

Η σχέση τους στην αρχή ήταν κρυφή και μόνο ελάχιστοι συνεργάτες τους γνώριζαν αλλά δέθηκαν τόσο πολύ που γρήγορα άρχισαν οι πρώτες φήμες που τους ήθελαν να καταλήγουν παντρεμένοι. Χρειάστηκαν όμως μερικά χρόνια για να επιβεβαιωθούν αφού ο Ανδρέας παντρεύτηκε την αγαπημένη του Κωνσταντίνα τον περασμένο Σεπτεμβριο και μάλιστα σχεδόν… “μυστικά”!

Παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο χωρίς να μάθει κανένας τίποτα ενώ έχει γίνει και ένας ευτυχισμένος πατέρας ενός αγοριού! Αυτό είναι μία εξέλιξη που ούτε ο ίδιος κατάλαβε πόσο γρήγορα έγινε και πως έχει αλλάξει τελείως η ζωή του προς το καλύτερο….

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Λιτόχωρο Πιερίας, γενέτειρα πόλη της νύφης, έχοντας κοντά του μόνο τους στενούς συγγενείς και ελάχιστους φίλους. Το γλέντι που στήθηκε αμέσως μετά κράτησε μέχρι το πρωί και λόγω εγκυμοσύνης της νύφης δεν κατάφεραν να κάνουν γαμήλιο ταξίδι.

Ο Στάμος junior γεννήθηκε λίγες μέρες πριν το Πάσχα χαρίζοντας στους γονείς του τη μεγαλύτερη ευτυχία. Δεν αποχωρίζονται λεπτό τον μικρό τους θησαυρό, όπως συνηθίζουν να τον αποκαλούν.

“Έίναι άλλη ζωή. Μου το έλεγαν αλλά δεν το πίστευα”, αναφέρει στο χαρακτηριστικά στο TLIFE ο τραγουδιστής και το πρόσωπό του λάμπει από ευτυχία!

Δες τα βίντεο και διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε