Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο. Αυγουστίδης στο TLIFE: “Μένω στο κέντρο. Φοβάμαι και κοιτάζω πίσω απ’ την πλάτη μου όταν θα βγω!”

Ο. Αυγουστίδης στο TLIFE: “Μένω στο κέντρο. Φοβάμαι και κοιτάζω πίσω απ’ την πλάτη μου όταν θα βγω!”

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το ρόλο του στην νέα ταινία του Περάκη, τη συμμετοχή του στο “Νησί” και τη ζωή στο κέντρο της Αθήνας.

Στα γυρίσματα της νέας ταινία του Νίκου Περάκη “Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες στη στεριά”, όπου πρωταγωνιστεί, συναντήσαμε τον Ορφέα Αυγουστίδη, γνωστό και ως “survivor” από την προηγούμενη ταινία του γνωστού σκηνοθέτη.

 

Ο γνωστός ηθοποιός που το χειμώνα έπαιζε στο “Νησί” μίλησε στο TLIFE για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας, τις εντυπώσεις του από τη σειρά του Mega και τη ζωή του στο κέντρο της Αθήνας…

 

Πες μας λίγα λόγια για το ρόλο σου στη νέα ταινία του Νίκου Περάκη…

 

Εγώ είμαι ο Μίνως Σταυρακομαθιακάκης, ο γνωστός “survivor” που είχαμε δει στο “Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο” σαν ένα ατίθασο πιτσιρικά, που πλέον έχουν περάσει κάποια χρόνια και έχει μεγαλώσει κι αυτός όπως όλοι. Στην ταινία θα δούμε την εξέλιξη των χαρακτήρων μέσα από το πέρασμα του χρόνου. Ο χαρακτήρας που υποδύομαι έχει υιοθετήσει το μικρό κοριτσάκι από το Πακιστάν και το έχει πάει στην Κρήτη, όπου ζουν σαν πατέρας με κόρη. Ξαφνικά χάνει την μικρή και μαθαίνει ότι την έχει πάρει η αστυνομία στην Αθήνα για να την απελάσει. Έτσι έρχεται στην πρωτεύουσα για να συναντήσει τους παλιούς του συναδέλφους και να τους ζητήσει να τον βοηθήσουν να την βρει. Αυτό είναι και η αφορμή για να ξαναενωθεί η παρέα…

 

Ποια είναι η πιο αστεία στιγμή στα γυρίσματα.

 

Βρισκόμαστε ξανά όλοι μαζί. Με τους περισσότερους ανθρώπους έχουμε ξαναδουλέψει και νιώθω σαν να είμαι σπίτι μου. Υπάρχουν πολλές αστείες στιγμές στο γύρισμα. Κάποιο ευτράπελο όμως την ώρα της λήψης δεν έχει συμβεί κι αυτό είναι καλό, γιατί δείχνει ότι όλα κινούνται με κάποιο πρόγραμμα.

 

Φέτος σε είδαμε και στη σειρά του Mega “Το Νησί”. Ποιες εντυπώσεις σου άφησε η συμμετοχή σου στη συγκεκριμένη δουλειά;

 

Είχα πολύ ωραίες εμπειρίες κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Ήταν πολύ ξεχωριστές οι συνθήκες, αφού γυρίζαμε κάτι εκτός έδρας, μακριά από το σπίτι μας. Το σημαντικό ήταν πως δεν βρεθήκαμε εκεί για 2 μήνες, όπως γίνεται στις ταινίες, αλλά μείναμε 14 μήνες. Ήταν κάτι πολύ ωραίο, γνωρίσαμε εκείνους τους ανθρώπους, δουλέψαμε στην Κρήτη, το απολαύσαμε, πήραμε αγάπη από τον κόσμο και βγάλαμε μια δουλειά που θα μείνει.

Διάβασε όλη τη συνέντευξη στο TLIFE

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε