Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο Daniel Day Lewis στην πρεμιέρα της ταινίας του στην Αθήνα! Το TLIFE ήταν εκεί

Ο Daniel Day Lewis στην πρεμιέρα της ταινίας του στην Αθήνα! Το TLIFE ήταν εκεί

Ο δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός είναι και φέτος υποψήφιος με το “Lincoln”

Ο Daniel Day Lewis ήρθε στην Αθήνα με αφορμή την φιλανθρωπική κινηματογραφική εκδήλωση στο θέατρο Παλλάς, όπου πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της τελευταίας ταινίας του Steven Spielberg, με τίτλο “Lincoln” στην οποία πρωταγωνιστεί.

Ο δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός είναι και φέτος υποψήφιος στην κατηγορία Α’ ανδρικού ρόλου ενώ η ταινία διεκδικεί συνολικά 12 βραβεία ενώ έχει πάρει ήδη Χρυσή Σφαίρα.

Η ταινία επικεντρώνεται στους τελευταίους μήνες της ζωής του 16ου Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών και τη σκληρή πολιτική μάχη που έδωσε για την κατάργηση της δουλείας. Θα προβάλλεται κανονικά στις κινηματογραφικές αίθουσες όλης της Ελλάδας από αυτή την Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2013 από την Odeon ώστοσο την Τρίτη το βράδυ πραγματοποιήθηκε αυτή η ιδιαίτερη πρεμιέρα.

Όλα τα έσοδα της συγκεκριμένης εκδήλωσης θα διατεθούν για το Πρότυπο Κέντρο «Πόρτα Ανοιχτή» της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών, κατόπιν επιθυμίας του ίδιου του ηθοποιού. Στην εκδήλωση βρέθηκαν και πολλοί σημαντικού άνθρωποι της χώρας. To TLIFE ήταν εκεί! Δες φωτογραφίες!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε