Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Έλληνας ηθοποιός και η μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό!

Ο Γιώργος Βογιατζής , ένας από τους πιο διακεκριμένους Έλληνες ηθοποιούς που κάνει καριέρα στο εξωτερικό μιλά στο TLIFE για τη νέα του ταινία, τη ζωή στην Ιταλία, τα όνειρα και τις διακρίσεις του.

Ο Γιώργος Βογιατζής είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους και επιτυχημένους ηθοποιούς που κάνει περήφανη τη χώρα μας στο εξωτερικό.  Ο γνωστός ηθοποιός μιλά στο TLIFE για τη νέα ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί, τη ζωή του στο εξωτερικό και τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του.
Με αρκετές επιτυχίες στο δυναμικό του και σημαντικές διακρίσεις ο Γιώργος Βογιατζής είναι από τους λίγους ανθρώπους που έχει καταφέρει να κάνει πραγματικότητα πολλά από τα όνειρά του, όπως αναφέρει και ο ίδιος. Αν και μένει πλέον στην Ιταλία, αυτές τις μέρες θα βρίσκεται στην Ελλάδα για την πρεμιέρα στης νέας ταινίας, στην οποία πρωταγωνιστεί, η οποία έχει τίτλο “Without Borders” (Χωρίς Σύνορα).

Πρόκειται για μια ταινία με γυρίσματα, σε Ελλάδα, Αμερική και Μεξικό, που παρουσιάζει την ιστορία ενός μικροπωλητή, ο οποίος εισβάλει στην Αμερική για να βρει τη θετή του κόρη. Ο Γιώργος Βογιατζής υποδύεται το ρόλο του Θανάση, ενός μικροπωλητή που υιοθετεί ένα μικρό κοριτσάκι, του οποίου δεν είναι ο βιολογικός πατέρας. Κάποια στιγμή εμφανίζεται η πραγματική μητέρα του παιδιού και το παίρνει μαζί της στο εξωτερικό. Από εκεί και έπειτα ξεκινά η περιπέτεια με τον Θανάση ν’ αναζητά την 5χρονη Μελίσα στην Αμερική.

Τι λέει όμως ο ίδιος για το ρόλο του;
Στην ταινία “Without Borders” κάνω έναν κουτσό και παρατημένο ανθρωπάκο που ζήσει σε μια συνοικία και πουλάει μαλλί της γριάς και κουλούρια. Μια μέρα μια Ρωσίδα του αφήνει, για ένα μήνα, ένα μικρό κοριτσάκι για να πάει στην Αμερική και από τότε εξαφανίζεται. Εκείνος μεγαλώνει το κοριτσάκι, γίνεται πατέρας του και η μικρή φαίνεται πως δίνει νόημα η ζωή του. Μια μέρα όμως, η πραγματική της μητέρα επιστρέφει και παίρνει το παιδί. Αυτός τρελαίνεται και προσπαθεί να πάει στην Αμερική. Τότε επικοινωνεί μ’ έναν ξάδελφο του (Γιώργο Χωραφά) και φεύγει στο Μεξικό και από εκεί ξεκινά η περιπέτεια”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Βογιατζής.
Ο γνωστός ηθοποιός μιλώντας για το ρόλο του, λέει πως πρόκειται για έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα, που όμοιο του δεν έχει ξαναπαίξει. “Μου αρέσει η ανθρωπιά του ήρωα που υποδύομαι. Πρόκειται για ένα ρόλο που δεν έχω ξανακάνει. Είναι ένας κουτσός, παρατημένος ανθρωπάκος, που από κακομοίρης καταφέρνει να γίνει μισο-ήρωας”, αναφέρει.

Για τα γυρίσματα της σειράς, αποκαλύπτει πως είχαν αρκετές δυσκολίες. “Είναι σαν μια road movie, με πολλές μετακινήσεις και γυρίσματα στο Νέο Μεξικό και την Καλιφόρνια. Περάσαμε 3 βδομάδες στα χιόνια του Σικάγο και είχαμε δυσκολίες ως προς τα εξωτερικά γυρίσματα”, σημειώνει.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε