Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

O Φιλιππίδης αποκαλύπτει στο TLIFE τους λόγους που τον έκαναν να συμμετέχει στο “Μια φορά κι ένα μωρό”!

Ο Πέτρος Φιλιππίδης μιλάει για τη νέα του ταινία στον κινηματογράφο, τι τον έκανε να πει ναι στην τρίτη μόλις ταινία του στον κινηματογράφο και ποια είναι η σχέση του με τον σκηνοθέτη Νίκο Ζαπατίνα.

Ίσως και να πρόκειται για την πρώτη φορά, που βλέπουμε μια «φυσική ανάγκη» να σώζει ζωές αλλά και να σημαίνει την αρχή μιας νέας περιπέτειας. Αναφερόμαστε στην καινούργια ταινία του Νίκου Ζαπατίνα («Ένας & Ένας», «Εφάπαξ», «Το Φιλί της Ζωής», «Ο Ηλίας του 16ου») με τίτλο «Μια Φορά και ένα Μωρό», η οποία θα προβάλλεται από τις 17 Μαρτίου σε διανομή Village Films με χορηγο Επικοινωνίας το ΤLIFE!

Πρόκειται για μια τρυφερή κωμωδία, που γυρίστηκε εξ’ ολοκλήρου στους δρόμους-σε διάστημα δύο μηνών και κάτι- και συγκεντρώνει ένα δημοφιλές καστ, το οποίο φαίνεται πως θα προσεγγίσει αρχικά το τηλεοπτικό κοινό που έχει αγαπήσει τους πρωταγωνιστές του.  

Tι αποκλαλύπτει στο TLIFE o Πέτρος Φιλιππίδης;

“Έχω κάνει όλες κι όλες τρεις ταινίες στο σινεμά. Και οι τρεις ήταν με τον Νίκο Ζαπατίνα, που σημαίνει ότι του έχω τρελή αδυναμία. Είναι ένας άνθρωπος που ξέρει τα χούγια μου, ξέρω τα δικά του, συνεργαζόμαστε άψογα και περνάμε πάντα καλά μαζί. Εκτός των άλλων είναι ένας εξαιρετικός σκηνοθέτης και φίλος, τόσο εκείνος για εμένα, όσο και εγώ για εκείνον. Ο Νίκος δεν είναι ο οποιοσδήποτε συνεργάτης. Εφόσον λοιπόν έχουμε λόγο και όρεξη, θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι υπάρχει αποκλειστικότητα. Αν ένας σκηνοθέτης μου προτείνει να συμμετάσχω σε μία ταινία, θα το κάνω πολύ ευχαρίστως με την προϋπόθεση να μου αρέσει το σενάριο. Όσο όμως μου δίνεται η ευκαιρία να δουλεύω μαζί με τον Νίκο θα το κάνω. Τον αγαπώ πολύ.

Δες το τρέιλερ της ταινίας

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε