Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

O Γ. Μπόγρης μιλάει για πρώτη φορά: “Οι σχέσεις από απόσταση θέλουν υπομονή”

Υπομονή και όλα γίνονται λέει ο νεαρός αθλητής μιλώντας για την αγαπημένη του Έλλη Κοκκίνου.

Εκείνη στην Αθήνα τρέχει για την δισκογραφική της δουλειά. Εκείνος στη Θεσσαλονίκη τρέχει στα γήπεδα του μπάσκετ για τον Άρη. Παρόλα αυτά η Έλλη Κοκκίνου και ο Γιώργος Μπόγρης έχουν βρει τις ισορροπίες τους και καταφέρνουν να έχουν μια όμορφη σχέση.

Η τραγουδίστρια έχει μιλήσει ανοιχτά για τον αγαπημένο της και ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει αρκετές φορές μαζί.  Έχουν ακούσει βέβαια πολλά αρνητικά σχόλια, ειδικά στην αρχή, αλλά το ζευγάρι είναι τόσο ερωτευμένο που δεν νοιάζεται…

Ο νεαρός αθλητής μέχρι σήμερα δεν είχε μιλήσει δημόσια πουθενά για την Έλλη. Αφοσιωμένος στον άθλημα και την ομάδα του, προτιμά να κρατά την προσωπική ζωή για τον εαυτό του.

Ωστόσο, η Φαιή Σκορδά τον συνάντησε κατά την διάρκεια του 7ου Διεθνούς Μαραθωνίου “Μέγας Αλέξανδρος!” και τον ρώτησε φυσικά για το πως τα καταφέρνει να έχει μία σχέση από απόσταση.

Ο Γιώργος αρκέστηκε στο να δηλώσει πως αν θέλει κανείς όλα γίνονται και η απόσταση δεν μετράει. “Θέλουν υπομονή, δεν είναι δύσκολο”, ανέφερε χαρακτηριστικά. Άλλωστε ο ίδιος το έχει ξαναπεί αυτό μέσα από το twitter του.

Ακόμα, μίλησε για την ζωή του στη Θεσσαλονίκη και πόσο του αρέσει τώρα που άνοιξε ο καιρός, για τους γονείς του και το γεγονός ότι μένει μόνος του από τα 14, αποφεύγοντας βέβαια να αναφερθεί στην Έλλη παρά το στενό μαρκάρισμα της παρουσιάστριας…

Δες το βίντεο με τη συνέντευξη

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε