Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ο Γιάννης Λάτσιος απαντά για όλα

O διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 μιλάει με αφοπλιστική ειλικρίνεια για όλα.

Ο Γιάννης Λάτσιος είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων και σπάνια κάνει δηλώσεις τόσο για προσωπικά, όσο και για επαγγελματικά ζητήματα. Αυτή τη φορά εμφανίστηκε ευδιάθετος και χαμογε΄λαστός στην εκπομπή “Πρωινή Μελέτη” και σχολίασε τα επίκαιρα θέματα.

Για μία ακόμη φορά επισήμανε ότι στο “Dancing with the stars” δεν υπάρχουν φαβορί και πως κάθε εβδομάδα αποδεικνύεται αυτό περίτρανα. “Η Ευγενία Μανωλίδου δεν πιστεύει ότι είναι η αγαπημένη της κριτικής επιτροπής. Πιστεύει ότι την αδικούμε”, απάντησε στην ερώτηση αν η συγκεκριμένη παίκτρια είναι η αγαπημένη του.

 

Όσον αφορά την κόντρα της μανωλίδου με την Ματθίλδη Μαγγίρα, ο κριτής του talent show την χαρακτήρισε απλά “ανταγωνισμό”. Επίσης, διευκρίνησε ότι η Ευγενία Μανωλίδου δεν έχει δεχτεί ποτέ πρόταση για να παρουσιάσει πρωινό στο σταθμό του Αμαρουσίου.

 

Ο Γιάννης Λάτσιος στην συνέχεια δήλωσε ότι η σάτιρα που κάνουν στο πρόσωπό του τόσο οι Ράδιο Αρβύλα και ο Θέμος, υπογραμμίζοντας ότι το μοναδικό που τον ενοχλεί είναι τα ψέματα. Δεν το μετάνιωσε καθόλου που αποφάσισε μετά από τόσα χρόνια πίσω από τις κάμερες να κάνει την έκπληξη και να εμφανιστεί στο χορευτικό show.

 

Αποκάλυψε μάλιστα τι θα συμβεί την επόμενη χρονιά με το τηλεοπτικό πρόγραμμα του σταθμού:

O Ηλίας Ψινάκης δεν έχει δεχτεί πρόταση  για να κάτσει και στην καρέκλα της κριτικής επιτροπής του “X-Factor”, ούτε για να αναλάβει την παρουσίαση πρωινάδικου τα Σαββατοκύριακα. Η κριτική επιτροπή του “X-Factor” υπάρχει η θέληση να παραμείνει ίδια. Το “Ράδιο Αρβύλα” συνεχίζει κανονικά όπως και το “Ελλάδα έχεις ταλέντο” και φυσικά το “Dancing with the stars”.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε