Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ο Γιώργος Αλκαίος στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision!

Δείτε όλα όσα έγιναν στα παρασκήνια και πως μετέδωσε το Tl!fe λεπτό προς λεπτό τον δρόμο πρός τον τελικό. 

Το Τl!fe βρέθηκε στο Οσλο και μας μετέφερε λεπτό προς λεπτό όλα όσα έγιναν μπροστά και πίσω απ’ τη σκηνή.

23:50 O Γιώργος Αλκαίος περνάει στον τελικό. Οι άλλες χώρες που πέρασαν είναι οι Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Μολδαβία, Ρωσία, Πορτογαλία, Λευκορωσία, Σερβία, Βέλγιο, Αλβανία, Ισλανδία.

23:47 Άρχισε η ανακοίνωση των 10 χωρών που θα περάσουν στον τελικό του Σαββάτου.

23:32 Οι πρώτες εικόνες από το Green Room βρίσκουν τον τραγουδιστή γεμάτο αγωνία αλλά ψύχραιμο και χαμογελαστό. Λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος της ψηφοφορίας.

22:55 Ο Γιώργος Αλκαίος και οι Friends τραγουδάνε “Όπα” καταχειροκτοτούμενοι από το κοινό που δείχνει τον ενθουσιασμό του. “Εδώ μιλούν τα γεγονότα”, όπως εύστοχα σχολίασε η Ρίκα Βαγιάνη.

Με σιγουριά εμφανίστηκαν επάνω στην σκηνή ντυμένοι στα άσπρα, όπως ακριβώς και στην τελευταία πρόβα. Κορυφαία στιγμή η εμφάνιση του Λάζου με την λύρα.

22:00 Οι παρουσιαστές της Νορβηγίας μας καλωσορίζουν στον πρώτο ημιτελικό του 55ου διαγωνισμού της Eurovision.

20:12 Ο Γιώργος Αλκαίος και οι συνεργάτες του μόλις έφυγαν από το ξενοδοχείο για το Telenor Arena.

18:00 O τραγουδιστής με την ομάδα του ολοκλήρωσε την τελευταία πρόβα και κατευθύνθηκε στο ξενοδοχείο του για λίγες στιγμές χαλάρωσης πριν την μεγάλη βραδιά. 

16:15 Η ψηφοφορία των Eurofans και των δημοσιογράφων που καλύπτουν την Eurovision έκλεισε, αφού είδαν και τις τελικές. Τα αποτελέσματα δίνουν στο “Όπα” την πρωτιά:

Η ελληνική αποστολή απόψε θα ανέβει στην σκηνή του Όσλο για την μεγάλη μάχη του πρώτου ημιτελικού. Ο Γιώργος Αλκαίος έχοντας κερδίσει τις πρώτες εντυπώσεις θα δικδικήσει με το τραγούδι “Οπα” την πρόκριση στον τελικό.

Μαζί με την Ελλάδα διαγωνίζονται (με σειρά εμφάνισης) οι εξής χώρες: Μολδαβία, Ρωσία, Εσθονία, Σλοβακία, Φινλανδία, Λετονία, Σερβία, Βοσνία – Ερζεγοβίνη, Πολωνία, Βέλγιο, Μάλτα, Αλβανία, Πορτογαλία, ΠΓΔΜ, Λευκορωσία και Ισλανδία.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε