Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην Τρίπολη!

Ο γνωστός παρουσιαστής βρέθηκε στην πόλη της Αρκαδίας και μάλιστα όχι μόνος του!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ετοιμάζει ξανά τον «Όμορφο κόσμο» του, σε μία εκπομπή που ξέρει να κάνει καλά και είναι δοκιμασμένη συνταγή για εκείνον. Έχει κάνει πολλά χιλιόμετρα στα χωριά της Ελλάδας και έχει γνωρίσει χιλιάδες διαφορετικούς ανθρώπους. Το ίδιο θα κάνει και φέτος με την νέα του εκπομπή!

Σύμφωνα με το concept της εκπομπής, ο Γρηγόρης γυρίζει με ένα μικρόφωνο διάφορες πόλεις της χώρας και θα συναντάει ανυποψίαστους πολίτες με τους οποίους θα  μιλάει και θα τους ρωτάει πολλά και διάφορα. Μάλιστα, θα τους επιφυλάσσει και πολλές εκπλήξεις!

Τον έχουμε δει με μεγάλη χαρά και στον παρελθόν να το κάνει και αυτή τη φορά και η δική του χαρά του απερίγραπτη αφού το Mega θα φιλοξενήσει φέτος την ανανεωμένη του εκπομπή «Όμορφος κόσμος … ξανά».

Τα γυρίσματα της νέας ταξιδιωτικής εκπομπής του Γρηγόρη ξεκίνησαν στα μέσα του καλοκαιριού από τον Έβρο και ήδη έχει κάνει πολλά ταξίδια εντός και εκτός συνόρων.

Σε ένα από αυτά, ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής έφτασε μέχρι την Πελοπόννησο και συγκεκριμένα στην Τρίπολη, όπου έγιναν κάποια από τα γυρίσματα της εκπομπής. Μαζί του βρέθηκε και ο τραγουδιστής και ηθοποιός Πάνος Μουζουράκης.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε φωτογραφίες στο TLIFE

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε