Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 25 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ο Ιδρυτής και CEO της HotelBrain Π. Παλαιολόγος στην εκπομπή «City Central» του τηλεοπτικού δικτύου Bloomberg

Ο Ιδρυτής και CEO της HotelBrain Π. Παλαιολόγος στην εκπομπή «City Central» του τηλεοπτικού δικτύου Bloomberg
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 15.01.2013 | 19:24

tlife

Την εικόνα μίας άλλης Ελλάδας, διαφορετικής από εκείνην που αναπαράγεται στα διεθνή ΜΜΕ το τελευταίο διάστημα σκιαγράφησε με συνέντευξή του στο Bloomberg ο ιδρυτής της εταιρείας ξενοδοχειακού management HotelBrain, κ. Πάνος Παλαιολόγος.

Την εικόνα μίας άλλης Ελλάδας, διαφορετικής από εκείνην που αναπαράγεται στα διεθνή ΜΜΕ το τελευταίο διάστημα και η οποία εν μέσω κρίσης προσφέρει καλές ευκαιρίες για επενδύσεις και αξιόλογες προοπτικές ανάπτυξης επιχειρηματικότητας, σκιαγράφησε με συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο Bloomberg ο ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας ξενοδοχειακού management HotelBrain, κ. Πάνος Παλαιολόγος.

Ο κ. Παλαιολόγος φιλοξενήθηκε προ ημερών στην ιδιαίτερα δημοφιλή εκπομπή του δικτύου Bloomberg, City Central, η οποία μεταδίδεται ταυτόχρονα σε ΗΠΑ, Ευρώπη και Ασία, με κοινό δεκάδων εκατομμυρίων τηλεθεατών και παρουσιάζεται από την Francine Lacqua. Η θεματολογία της εκπομπής, μεταξύ άλλων επικεντρώνεται σε περιπτώσεις επιτυχημένων επιχειρηματικών πρακτικών από όλο τον κόσμο, σε συνεντεύξεις επιχειρηματιών και ειδικών καθώς και σε ειδικά αφιερώματα.

Ο κ. Παλαιολόγος αναφέρθηκε εκτενώς στην κατάσταση που βρίσκεται ο τουριστικός τομέας στην Ελλάδα, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη σημασία που έχουν για τον Ελληνικό Τουρισμό, αγορές προέλευσης επισκεπτών όπως οι ΗΠΑ και η Μ. Βρετανία.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο επιστροφής στη δραχμή και για το αν μία τέτοια εξέλιξη θα είχε θετικές επιπτώσεις στην ελληνική οικονομία, ο κ. Παλαιολόγος εξέφρασε σοβαρές αμφιβολίες για αυτό το ενδεχόμενο και υπογράμμισε ότι, κατά την άποψή του, δεν είναι η ενδεικνυόμενη λύση για έξοδο της Ελλάδας από την τρέχουσα κρίση.

Σχολιάζοντας την άποψη ότι η επιστροφή στη δραχμή θα
ΜΟΔΑ | ΟΜΟΡΦΙΑ | ΝΕΑ | FITNESS | ΣΥΝΤΑΓΕΣ | ΣΧΕΣΕΙΣ

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο