Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

O Jon Bon Jovi έρχεται στην Ελλάδα;

Άνθρωποι της εταιρίας του Ντέμη Νικολαΐδη βρίσκονται στην Αμερική για να συναντήσουν την ομάδα του ζωντανού θρύλου της rock.

Οι φήμες για την άφιξη του τραγουδιστή στην Ελλάδα άρχισαν να κυκλοφορούν τον περασμένο Νοέμβριο. Τα στελέχη της εταιρίας “Eleven”, που είναι υπεύθυνοι και για την εμφάνιση της Rihanna στην χώρα μας, αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην Αμερική για να διαπραγματευτούν την άφιξη αυτή. Ο Ντέμης Νικολαίδης και η σύντροφός του είναι και οι ίδιοι άλλωστε θαυμαστές του μεγάλου ερμηνευτή, σύμφωνα με την Espresso. 

O 48χρονος Jon Bon Jovi και η μπάντα του δουλεύουν ασταμάτητα, ηχογραφούν δίσκους, κάνουν περιοδείες. Τον Δεκέμβριο βρεθήκαν στην κορυφή του περιοδικού βιβλίου της μουσικής, “Billboard” με το τελευταίο τους album “The Circle”. Ο rocker και η μπάντα του από το New Jersey ξεκίνησαν την πορεία τους το 1983 και από τότε συνεχίζουν να μαγεύουν.

Στις 11 Μαΐου θα επανακυκλοφορήσει μία ξεχωριστή συλλογή από τα studio albums του συγκροτήματος και όλη η ομάδα του βρίσκεται σε δημιουργική φάση.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε