Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Ο Κ. Μαρτάκης γιόρτασε τα γενέθλιά του στην Τατιάνα!

Μιλά στην Τατιάνα έχοντας άγριες διαθέσεις… για τα προσωπικά του ζητήματα και την παρτενέρ του, Μαρία!

Ο Κώστας Μαρτάκης βρέθηκε σήμερα στο πλατώ της εκπομπής ”Αξίζεις να το ζεις” και γιόρτασε τα 27α γενέθλιά του με έναν ξεχωριστό τρόπο, μιας και έσβησε τα κεράκια του στην τηλεόραση, παρέα με όλους τους τηλεθεατές και το κοινό! Επιπλέον, παραδέχτηκε ότι όσο περνάει ο καιρός ωριμάζει, αλλά σε προσωπικό κι επαγγελματικό επίπεδο μπαίνει δυναμικά, έχοντας πάντα… ”Άγριες διαθέσεις”.

Προσωπικά ζητήματα

”Είμαι μόνος… Δυστυχώς… Τόσα κορίτσια, τα βλέπω ή στο καμαρίνι ή στο Dancing μόνο. Τα φλερτάκια δεν πιάνονται, αλλά χωρίς σχέση μεγάλη είμαι αρκετό διάστημα. Το πιο σύντομό μου φλερτ κράτησε ένα μήνα. Οι περισσότερες συνήθως δεν με αντέχουν, γιατί είμαι πολύ συγκεντρωμένος στη δουλειά μου και με χωρίζουν. Γενικά είμαι πολύ δοτικός σαν άνθρωπος στις σχέσεις μου, αλλά επειδή πιστεύω ότι τώρα θα ”χτίσω” πάνω στη δουλειά μου, έχω δώσει την προσοχή μου εκεί και ίσως, χωρίς αν θέλω να προσβάλω κάποια, να μην ήταν τόσο δυνατό αυτό και να μην κράτησε…

Μέχρι τώρα έχω ζήσει σε πολύ μικρή ηλικία κάτι δυνατό. Στα 17 μου! Πολλά χρόνια πριν… Κάνω πολλά άλλα αυτό το διάστημα. Έχω τις εμφανίσεις στο Posidonio με την Ελένη Φουρέιρα και τον Πάνο Κιάμο, τις πρόβες, που κρατούν 5-6 ώρες την ημέρα και το Live του Dancing… Οπότε ή η Φουρέιρα θα την πληρώσει στο μαγαζί ή η Μαρία γιατί είμαστε συνέχεια μαζί. (γέλια)”


Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε