Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

O Kωνσταντίνος Σκορδάλλης σπάει τη σιωπή του και μιλάει για όλα στο TLIFE

O Kωνσταντίνος Σκορδάλλης σπάει τη σιωπή του και μιλάει για όλα στο TLIFE

Έκανα σοβαρά λάθη που πλήγωσαν τη Νίνα και ελπίζω να με συγχωρήσει. Αφήστε την ήσυχη!”

Συναντήσαμε  τον Κωνσταντίνο Σκορδάλλη στο Casablanca. Σε πυρετό εργασιών για τις νέες παραγωγές που ετοιμάζει. Σκονισμένος και με πίεση χρόνου, λόγω προετοιμασιών μου μίλησε για λίγο για τις φετινές παραγωγές που ανεβαίνουν στο χώρο καθώς και για τα όσα ακούγονται τελευταία σχετικά με την προσωπική του ζωή. 

 

Δύο οι παραγωγές που θα ανέβουν φέτος στο Casablanca, εντελώς διαφορετικές η μία με την άλλη.

 

Πράγματι για άλλη μια χρονιά θελήσαμε να φέρουμε κάτι διαφορετικό στην πόλη. Η μία παραγωγή είναι ένα πρωτοποριακό βραδινό show που δεν θα σου αναφέρω άλλα, θα σου πω μόνο δυο τρία ονόματα καλλιτεχνών που συμμετέχουν καI μπορείς να φανταστείς πώς θα είναι; Ζωζώ Σαπουντζάκη, Otherview, Ναταλία Δραγούμη, Νατάσσα Καλογρίδη σε σκηνοθεσία του Γιώργου Βάλαρη. Αυτό  ονομάζεται Multi Show και θα είναι κάθε Παρασκευη και Σάββατο απο αρχές  Νοέμβρη  στο Casablanca. Και η δεύτερη παραγωγή απευθύνεται στους μικρούς μας φίλους, το Εγωιστής Γίγαντας του Όσκαρ Ουάιλντ

 

Ποιο κοινό από τα δύο πιστεύεις ότι είναι πιο απαιτητικό;

 

Αν κρίνω από την κόρη μου σίγουρα το δεύτερο (γέλια). Η αλήθεια είναι ότι περνάμε όλοι μας πολύ δύσκολες μέρες, η κρίση είναι κάτι που μας έχει αγγίξει  όχι μόνο οικονομικά αλλά και ψυχολογικά και περισσότερο από άλλες χρονιές ο κόσμος έχει ανάγκη να ψυχαγωγηθεί, να διασκεδάσει, να χαλαρώσει. Έχουμε προσπαθήσει, μαζί με τη Νίνα που έχουμε την κοινή καλλιτεχνική επιμέλεια και στις δύο παραγωγές, ειδικά φέτος, να δημιουργήσουμε ένα πλούσιο προιόν, μια συνολική εμπειρία διασκέδασης, που ο κόσμος όταν θα φεύγει δεν θα λυπάται τα χρήματα που έδωσε, αλλά θα νιώθει πιο ανάλαφρος και ξεκούραστος.

 

Ακούγoνται έντονα φήμες ότι με τη Νίνα ετοιμάζεστε και για εξωτερικό.

 

Δεν είναι φήμες είναι πραγματικότητα. Η Νίνα στις 12 Δεκεμβρίου θα τραγουδήσει στη Νέα Υόρκη και αμέσως μετά στο Μανχάταν ενώ ταυτόχρονα έχουμε έρθει σε συμφωνία με το Γραφειο παραγωγής του Jos Lambo με σκοπό την προσπάθεια ανάπτυξης της δουλειάς μας σε Ευρώπη και Ρωσία, τόσο συναυλιακά όσο και δισκογραφικά.

 

 

 
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε