Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Ο Κώστας Φραγκολιάς και η σχέση του με την Άννα Βίσση!

Η συνάντηση του πρώην ζευγαριού στο γάμο Καρβέλα-Πάνια φούντωσε τις φήμες για επανασύνδεση.

Ο Κώστας Φραγκολιάς ξεκαθαρίζει πως βρέθηκε στο πλευρό της απόλυτης Ελληνίδας σταρ την βραδιά του γάμου. “Μου είχε τηλεφωνήσει ο ίδιος για να με καλέσει. Όλα αυτά τα χρόνια είχαμε κρατήσει επαφή”, εξηγεί ο 35χρονος ηθοποιός αναφερόμενος στον Νίκο Καρβέλα.

“Στεναχωρήθηκα που δεν ήμουν στο μυστήριο αλλά δεν μπορώ να μείνω όρθιος για πολλή ώρα. Πήγα μόνο στη δεξίωση”, δηλώνει ο Κώστας Φραγκολιάς στο περιοδικό People. Ο λόγος είναι μία πρόσφατη επέμβαση που έκανε για ρήξη χιαστού.

Η συνάντησή του με την Άννα Βίσση στο γάμο δεν ήταν η πρώτη, αφού έχουν ξαναβρεθεί μιά φορά στη Νέα Υόρκη και φέτος το χειμώνα στο Αθηνών Αρένα, όπως αποκαλύπτει ο ίδιος. “Εκείνο το βράδυ ειπώθηκαν πολλά. Κάποια πράγματα ήταν πιο προσωπικά και δεν υπάρχει λόγος να τα αναλύσουμε εδώ”, δηλώνει ο ηθοποιός.

“Δεν είναι πάντα εφικτό να διατηρείς καλές σχέσεις. Εξαρτάται τι σου αφήνει ο κάθε άνθρωπος. Από την Άννα κρατάω μόνο καλές αναμνήσεις”, υποστηρίζει για την σχέση του με την δημοφιλή τραγουδίστρια. Τα σχόλια που ακούστηκαν για επανασύνδεση τα θεωρεί κακεντρεχή κι υποστηρίζει πως αυτό που τον δένει με την star είναι αισθήματα εκτίμησης. 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε