Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

O Κώστας Μαρτάκης τραγουδάει για τα Χριστούγεννα. ΤΟ TLIFE ήταν εκεί…

O Κώστας Μαρτάκης τραγουδάει για τα Χριστούγεννα. ΤΟ TLIFE ήταν εκεί…

Τα Χριστούγεννα είναι πλέον γεγονός για το Δήμο της Αθήνας. Δεκάδες πολίτες και επώνυμοι βρέθηκαν στην πλατεία Κοτζιά και άκουσαν το νέο hit του Κώστα Μαρτάκη

Ο Δήμος της Αθήνας φόρεσε τα γιορτινά του και άνοιξε το παγοδρόμιο σε όλους του πολίτες. Φαίνεται πως η ημέρα ήταν η ιδανική αφού το κρύο και ο καιρός ήταν ιδανικός για την εορταστική και χειμωνιάτικη γιορτή. Όσοι λατρεύουν το σκι στον πάγο, είχαν την ευκαιρία να το κάνουν, κάτω από την καθοδήγηση ειδικού δασκάλου που τους έδειχνε πως θα… ζωγραφίσουν στον πάγο.

Σύντομα στην πλατεία Κοτζιά  έφτασε κι ο Κώστας Μαρτάκης για να ανοίξει την εορταστική περίοδο, αλλά και να τραγουδήσει για όσους βρέθηκαν σήμερα στο κέντρο της Αθήνας. Ποιος καταλληλότερος από εκείνος άλλωστε, αφού η νέα του επιτυχία Ως τα Χριστούγεννα είναι η φετινή μουσική λατρεία των γιορτών.

Παρόν και ο ραδιοφωνικός σταθμός Δρόμος, ο οποίος και μετέδιδε απευθείας το μουσικό γεγονός που προλόγισε την έναρξη των… Χριστουγέννων στην Αθήνα.

Και ο Κώστας Μαρτάκης τραγουδά για τα Χριστούγεννα με τον καιρό να κάνει το σκηνικό ιδανικό. Όχι, οι νιφάδες χιονιού δεν ήταν μέσα στο show. Όπως όλο το απόγευμα σε όλη την Αττική, έτσι και στο κέντρο της Αθήνας χιόνιζε!

Δεκάδες άνθρωποι δοκίμασαν τις ικανότητές τους στο…καλλιτεχνικό πατινάζ υπό τις μουσικές του Κώστα Μαρτάκη.

Από την γιορτή δεν έλλειψαν και οι επώνυμοι, που έδωσαν επιπλέον λάμψη στην εκδήλωση. Φορώντας ζεστά ρούχα, σκουφάκια,  κασκόλ και γάντια, δεκάδες επώνυμοι έδωσαν το παρόν στην επίσημη αθηναϊκή έναρξη των Χριστουγέννων.

Η Νόνη Δούνια

Ο Φαίδων Κεφαλέας, το αγαπημένο παιδί της Ελένης Μενεγάκη

Περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε