Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ο Μ. Μαρκάτης από τη “Ζωή της άλλης” απέκτησε δίδυμα. Αποκλειστική συνέντευξή του στο TLIFE

Δίδυμα απέκτησε πριν λίγες μέρες ο γνωστό ηθοποιός. Δες τι είπε στο TLIFE για τα νεογέννητα αγοράκια του, τη συμμετοχή του στη σειρά του Mega και τα επόμενα σχέδιά του…

Διπλή χαρά είχε πριν από λίγες μέρες ο γνωστός ηθοποιός από τη σειρά του Mega «Η ζωή της άλλης». Ο λόγος για τον Μιχάλη Μαρκάτη που υποδύεται το ρόλο του «Στάθη» και που πριν λίγες μέρες απέκτησε δίδυμα αγοράκια. O ίδιος μίλησε στο TLIFE για τη συμμετοχή του στη σειρά του Mega, τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια και την καφετέρια που άνοιξε μαζί με τον αδελφό του. Ενώ, αποκάλυψε πόσο χαρούμενος είναι με τον ερχομό των δυο μωρών του.

«Από τη Μεγάλη Τετάρτη έχω τρία παιδιά. Είχα ένα αγοράκι και η γυναίκα μου έκανε δίδυμα. Πριν λίγες μέρες τα φέραμε στο σπίτι και έχουμε τρελαθεί. Στο σπίτι επικρατεί πανικός, αλλά είμαστε πολύ χαρούμενοι. Είναι αγοράκια και είναι μικρά ακόμη, οπότε κλαίνε συνέχεια… Εγώ έχω τον έναν, η γυναίκα μου τον άλλον και είναι και ο τρίτος ο πιο μεγάλος που ζηλεύει λίγο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός και συνέχισε: «Προσπαθώ να περνώ όσο περισσότερο χρόνο γίνεται μαζί τους. Θέλω να είμαι κοντά τους, έχω ξετρελαθεί και θέλω να είμαι δίπλα στο μεγάλωμά τους».

Διάβασε εδώ όλη τη συνέντευξη

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε