Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Ο Ν. Τασιόπουλος στο TLIFE για το ροζ βίντεο!

Ο Νίκος Τασιόπουλος μίλησε στο TLIFE για το αισθησιακό του βίντεο, γιατί αποφάσισε να πει την αλήθεια, αλλά και για το πώς αντιμετώπισαν αυτή τη κατάσταση οι γονείς του.

O γοητευτικός παίκτης του Greek Idol Νίκος Τασιόπουλος μπορεί να μην κατάφερε να μείνει στο παιχνίδι, κατάφερε όμως σίγουρα να τραβήξει το ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης με ένα ροζ βίντεο με τον ίδιο γυμνό σε πολύ ιδιαίτερες προσωπικές στιγμές.

Το βίντεο που κάποιος ανέβασε σε “ροζ” ιστοσελίδα το 2008, είναι αρκετά τολμηρό και “έπεσε” στην αντίληψη  του TLIFE
εδώ και αρκετές μέρες. Τότε ο νεαρός τραγουδιστής είχε αρνηθεί κατηγορηματικά ότι είναι αυτός στο βίντεο και μάλιστα έκανε και λόγο για μοντάζ! 

Πριν λίγες μέρες ο τραγουδιστής δήλωνε στο TLIFE: “Σοβαρά, και τι κάνω δηλαδή;Να σου πω κάτι; Κοίτα, αυτό το πράγμα δεν με αφορά.Εντάξει και πριν μου το είπαν αυτό κάποιοι αλλά δεν με αφορά αυτό το πράγμα.Από την στιγμή που δεν είμαι εγώ, δεν ξέρω μπορεί να είναι και μοντάζ. Δηλαδή δεν ξέρεις τίποτα γι αυτό; Το βίντεο έχει αναρτηθεί 2 χρόνια πριν.  Ναι, ναι, μοντάζ πρέπει να είναι. Τώρα θα κάθομαι να ασχολούμαι με μαλακίες”;

Ο Νίκος Τασιόπουλος μίλησε σήμερα  στο TLIFE για το αισθησιακό του βίντεο που κυκλοφόρησε στο Internet και για το οποίοι αναγκάστηκε να απολογηθεί στο show τη Δευτέρα το βράδυ.

                                 Πώς ξεκίνησε όλη αυτή η ιστορία

”Είχε βγει κάποιος στο Internet και μου έλεγε ότι είχε κάποιο υλικό στα χέρια του και ζήταγε λεφτά αλλιώς θα το κυκλοφορούσε στο Internet και στα gay sites. Αυτό το βίντεο το είχα κάνει με την πρώην μου. Φυσικά αυτή δεν φαίνεται πουθενά. Δεν ξέρω πώς έφτασε σ’αυτά τα χέρια. Μπορεί να το έδωσε εκείνη γιατί αυτή είχε το υλικό. Εγώ πάντως έκανα μήνυση και από εκεί και πέρα θα δείξει”, λέει ο Νίκος στο TLIFE.

                         Έπαιξε ρόλο το βίντεο στην αποχώρηση μου από το παιχνίδι

O τραγουδιστής πιστεύει πως το γεγονός ότι δημοσιοποιήθηκε αυτό το βίντεο, ίσως να έπαιξε ρόλο στην χθεσινή  του αποχώρηση. 
    
                                 Η αντίδραση των γονιών του για το βίντεο

Ο Νίκος μας εξομολογείται πώς αντέδρασαν οι γονείς του όταν έμαθαν για την ύπαρξη αυτού του βίντεο. ”Ο πατέρας μου κατάλαβε τι γίνεται και δεν το είδε. Επειδή είμαστε δεμένη οικογένεια μου είπαν απλώς να κάνω μήνυση”.

Όπως λέει ο ίδιος, στην αρχή δεν ήξερε πώς να αντιδράσει και γι’αυτό αρνήθηκε πως ήταν εκείνος στο ροζ βίντεο. Στη συνέχεια όμως αποφάσισε να αποκαλύψει την αλήθεια. Ακόμη δεν έχει δεχτεί καμία επαγγελματική πρόταση και πιστεύει πως στην Αθήνα είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα.
                           
                               “Θέλω να γίνω τραγουδιστής όχι πορνοσταρ”

Εμείς μπήκαμε στον πειρασμό να τον ρωτήσουμε αν θα γύριζε ποτέ ροζ dvd. Κι εκείνος απάντησε: ”Με δουλεύεις; Όχι βέβαια. Τραγουδιστής θέλω να γίνω όχι πορνοσταρ. Άμα ήθελα να γίνω πορνοστάρ δεν θα μπορούσα; Εξάλλου το βίντεο το έχετε δει”!

                        Τι γεύση του άφησε το Greek Idol; Το περίμενε ότι θα αποχωρούσε;

 ”To περίμενα ότι θα φύγω από το Greek Idol”, δηλώνει ο Νίκος Τασιόπουλος στο TLIFE και εξηγεί: ”Οι κοπέλες έχουν περισσότερο κοινό από εμένα μιας και είναι περισσότερο καιρό μέσα. Θα ήταν άδικο να έμενα”.

Ο Νίκος εξομολογείται πως χάρηκε πολύ που μπήκε έστω και για λίγο στο show και έζησε την εμπειρία του Greek Idol. Ωστόσο χθες δεν το ευχαριστήθηκε γιατί ήταν εκνευρισμένος. ”Είχα νεύρα χθες. Ένιωθα άβολα με το θέμα του βίντεο. Δεν ήξερα πώς θα βγει και γενικά αυτό το θέμα με έτρωγε εδώ και πολύ καιρό. Με ενόχλησε και γι’αυτό δεν τραγούδησα καλά”, εξηγεί.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε