Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο Νίκος Ευαγγελάτος για την τηλεοπτική του επιστροφή στον ΣΚΑΙ

Λίγο πριν από την πρεμιέρα της νέας του εκπομπής του μίλησε για τη μεγάλη του τηλεοπτική επιστροφή και το διάστημα που βρισκόταν μακριά από την τηλεόραση, τον ΣΚΑΪ, τα δελτία ειδήσεων, την Τατιάνα και τα παιδιά του.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος, λίγο πριν από την πρεμιέρα της νέας του εκπομπής, σε μια αποκαλυπτική, εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό “Down Town” μίλησε για τη μεγάλη του τηλεοπτική επιστροφή και το διάστημα που βρισκόταν μακριά από την τηλεόραση, τον ΣΚΑΪ, τα δελτία ειδήσεων, την Τατιάνα Στεφανίδου και τα παιδιά του.

Ο λόγος που επέλεξε να επιστρέψει τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή στην τηλεόραση

“Από την πρώτη στιγμή που έμεινα εκτός, όλοι έλεγαν: «Θα επι­στρέψει άμεσα». Εγώ απαντούσα: «Όχι. Θα μείνω εκτός τηλεόρασης για ένα μεγάλο διά­στημα». Ήθελα να προχωρήσω το project του internet και να εργαστώ αποκλειστικά γι’ αυτό. Και τώρα που το εγχείρημά μου με το διαδίκτυο στάθηκε στα πόδια του, είμαι έτοιμος να εργαστώ με όρεξη και σε κάτι άλλο. Έτυχε, ευτυχώς, να έρθει τώρα και η πρόταση του ΣΚΑΪ.”.

Κατά τη διάρκεια της αποχής του αναθεώρησε πράγματα;

“Κοντεύω πια τα 45, ωριμάζω μέσα μου. Όσα έβλεπα κάποτε με άλλη ματιά, πλέ­ον τα αναθεωρώ. Έχω ένα γιο που σε λίγο καιρό θα δώσει εξετάσεις για το πανεπι­στήμιο και άλλα δύο παιδιά που κάνουν τη ζωή μου πολύ διαφορετική απ’ ό,τι ήταν πριν από 20 χρόνια…”.

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε