Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 28 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

O Ψινάκης υποψήφιος στις Δημοτικές εκλογές;

O Ψινάκης υποψήφιος στις Δημοτικές εκλογές;
ΦΩΤΟ ΠΕΤΡΟΣ ΧΟΝΤΟΣ
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 21.04.2010 | 20:02
Πρώτη δημοσίευση: 21.04.2010 | 20:02

Το NewsIt  παρακολούθησε όλη την συνέντευξη του Γιώργου Καρατζαφέρη  στον Ηλία Ψινάκη και εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες.

Μια συνέντευξη ποταμό, έδωσε στη ραδιοφωνική  εκπομπή  του  Ηλία  Ψινάκη στον  "Θέμα  989"  ο προεδρος του ΛΑ.ΟΣ Γ. Καρατζαφέρης.

Το NewsIt ήταν εκεί και την παρακολούθησε  όλη .Ειπώθηκαν πολλά αλλά ξεχωρίσαμε την απάντηση του κ.Καρατζαφέρη  για μια πιθανή  υποψηφιότητα του Η.Ψινάκη στις επόμενες δημοτικές εκλογές το φθινόπωρο.

Όταν λοιπόν, έπεσε στο "τραπέζι" το καυτό θέμα για το αν θα κατέβει ή όχι ο  Ψινάκης στις εκλογές ο πρόεδρος του ΛΑ.ΟΣ απάντησε παρά τις αντιρρήσεις του Ηλία: "Δεν γίνονται εκλογές χωρίς Ψινάκη"!

Εντύπωση μας έκανε η ατάκα του Γ.Καρατζαφέρη για τη σχέση, Άδωνη Γεωργιάδη - Ψινάκη: "Είστε  το ying και το yang! ο ιδανικός συνδυασμός" !

Τα υπόλοιπα που ειπώθηκαν για πρόσωπα και γεγονότα, σε αυτή την άκρως ενδιαφέρουσα συνομιλία θα τα ακούσετε στην εκπομπή του Ηλία Ψινάκη την Κυριακή  στις 11 το πρωί στον  "Θέμα 989". 


ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ  ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΙ ΤΟ BACKSTAGE:

O Γρηγόρης Αρναούτογλου έπεσε κυριολεκτικά στην αγκαλιά του Ηλία!
O Γρηγόρης Αρναούτογλου έπεσε κυριολεκτικά στην αγκαλιά του Ηλία!Όταν στην παρέα προστέθηκε και ο Δ.Βερύκιος, το κέφι κορυφώθηκε
Όταν στην παρέα προστέθηκε και ο Δ.Βερύκιος, το κέφι κορυφώθηκε

Έτοιμοι για την ηχογράφηση
Έτοιμοι για την ηχογράφηση

Η συνέντευξη σε εξέλιξη...Η συνέντευξη σε εξέλιξη...


   Διαδώστε αυτό το άρθρο