Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

O Σ. Ρουβάς κάνει «Like» στην Heineken Καντάδα και κάνει αφιέρωση στους fans του!

Συντονιστείτε όλοι στις 9 Φεβρουαρίου και ώρα 21.00 στο Youtube Heineken Channel (youtube.com/Heineken) για να απολαύσετε την ανατρεπτική ερμηνεία του Σάκη Ρουβά!

O Σάκης Ρουβάς κάνει «Like» στην εφαρμογή της Heineken Καντάδα στο Facebook και αφιερώνει στους fans του μία μοναδική Καντάδα.  

Συντονιστείτε όλοι στις 9 Φεβρουαρίου και ώρα 21.00 στο Youtube Heineken Channel  (youtube.com/Heineken) για να απολαύσετε την ανατρεπτική ερμηνεία του Σάκη Ρουβά!

Η Heineken, μέσα από τη νέα της εφαρμογή Heineken Καντάδα, κατάφερε να δημιουργήσει τον πιο fun τρόπο να ζητήσει κάποιος ραντεβού, συνθέτοντας τη δική του προσωπική καντάδα στο www.facebook.com/heineken.

Εμπνευσμένη από την πολύ επιτυχημένη διεθνή διαφημιστική ταινία «The Date»  όπου απολαύσαμε ένα απόλυτα πρωτότυπο και θρυλικό ραντεβού μεταξύ ενός ζευγαριού, η Heineken εγκαινίασε παγκοσμίως μέσα από τη σελίδα της στο facebook ένα νέο, έξυπνο και πάνω απ’ όλα χιουμοριστικό τρόπο για να του / της ζητήσεις να βγείτε ραντεβού, τη Heineken Καντάδα (Serenade).

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε