Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ο Σ. Ρουβάς στην χριστουγεννιάτικη γιορτή της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων

Ο Σ. Ρουβάς στην χριστουγεννιάτικη γιορτή της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων

Ο αγαπημένος τραγουδιστής είναι πάντα κοντά στα παιδιά!

Ο Άγιος Βασίλης, ο Χιονόμπαλας και το Ξωτικό των Χριστουγέννων κατέφθασαν σήμερα το πρωί στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «ΜΑΡΙΑΝΝΑ Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ-ΕΛΠΙΔΑ», για να δώσουν το έναυσμα της γιορτής, να σκορπίσουν τη χαρά, και να προσφέρουν λιχουδιές και δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονται εκεί.

Μπροστά στην πανέμορφη φάτνη που δέσποζε στον χώρο υποδοχής του νοσοκομείου τα παιδιά άρχισαν να παίζουν με τους τρεις κεφάτους επισκέπτες τους και να βγάζουν αναμνηστικές φωτογραφίες. Όμως αυτή ήταν μόνο η αρχή της χριστουγεννιάτικης γιορτής.

Λίγο αργότερα κατέφθασαν στο νοσοκομείο η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη με ανοιχτή αγκαλιά, πολλή αγάπη και πολλά δώρα για τα παιδιά, και αμέσως μετά ο Αγγελιοφόρος της «ΕΛΠΙΔΑΣ», Σάκης Ρουβάς, που όπως έχει υποσχεθεί δεν θα λείπει από καμιά χριστουγεννιάτικη γιορτή της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων.

Μικροί και μεγάλοι κατευθύνθηκαν όλοι μαζί στο αμφιθέατρο, όπου τους υποδέχτηκε η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού παίζοντας χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Διάβασε περισσότερα και δες φωτογραφίες στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε