Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ο Σάκης άλλη μία φόρα δίνει την αγάπη του! Δες φωτογραφίες!

Ο γνωστός καλλιτέχνης βρέθηκε σε χριστουγεννιάτικη εκδήλωση και έδωσε απλόχερα χαρά.

Στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που έγινε σήμερα το πρωί στο Ίδρυμα Ελπίδα απο την πρέσβειρα αγάπης κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη βρέθηκε ο Σάκης Ρουβάς. Ο γνωστός τραγουδιστής δεν μπορούσε να λείπει από αυτήν τη γιορτή που ήταν αφιερωμένη στα παιδιά.
 
Σε ένα άκρως χριστουγεννιάτικο και παιχνιδιάρικο χώρο οι μικροί φίλοι πολυ χαρούμενοι υποδέχτηκαν τον Σάκη κι εκείνος ήταν ένας πολύ τρυφέρος και γλυκός μπάμπας για όλους τους. Φωτογραφήθηκε μαζί τους μικρούς του θαυμαστές και δεν στάματησε να τους αγκαλιάζει και να τους μιλάει.
 
Μαζί με την κ. Βαρδινογιάννη έγραψε τις δικές του ευχές και τις κρέμασαν στο χριστουγεννιάτικο δεντρό γεμίζοντας ελπίδα και δύναμη όλα τα παιδιά. Η πρέσβειρα αγάπης ευχαρίστησε το Σάκη Ρούβα για την φιλανθρωπική του δράση και την ευτυχία που χαρίζει στα παιδιά της Ελπίδας και λίγο αργότερα εκείνος κρέμασε το αστέρι με το όνομα του στο στον ουρανό των παιδιών.
 
Σε δηλώσεις τους γι’ αυτό το έργο ο Σάκης δήλωσε: “Η συμμετοχή μου στο Σύλλογο Ελπίδα τελικά είναι ένα μεγάλο σχολείο για ‘μένα. Μαθαίνω από τα παιδιά και από του γονείς του πως πρέπει να αντιμετωπίζεις τις δυσκολίες της ζωής. Πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι και κυρίως οι καλλιτέχνες που είναι πολύ ευαίσθητοι άνθρωποι, ότι απο τη μεριά τους κάνουν ό,τι μπορούν. Αλλά μερικές φορές δεν φαίνεται αυτό, εχώ γνώση σε αυτό που λέω. Ξέρω ότι υπάρχουν καλλιτέχνες που με τον τρόπο τους συμβάλλουν σε πολλά φιλανθρωπικά έργα. Εγώ αποφάσισα μετά απο προτροπή της κ. Βαρδινογιάννη να το κάνω πιο γνωστό αυτό, γιατί πιστέψαν απο κοινού ότι η συμβολή θα είναι μεγάλη.”, δήλωσε χαρακτηριστικά.
 
Για το πώς νιώθει που απέκτησε το δίκο του αστέρι στον ουράνο των παιδιών απάντησε με χιούμορ: “Για όσους αμφέβαλλαν ότι είμαι αστέρι, τώρα αυτο πλέον είναι έμπρακτο”.
 
Όσον αφορά το πώς αισθάνεται που προσφέρει αγάπη και έλπιδα σε παιδία που το έχουν ανάγκη δήλωσε: “Αισθάνομαι πάρα πολύ ωραιά, αισθάνομαι όμορφα όταν βλέπω αυτά τα παιδία που χαμογελούν και τα νιώθω ότι μερικές στιγμές ξέχνανε οτιδήποτε έχει να κάνει με την παρουσία τους εδώ”.

 
Στην ερώτηση ποια απο τις ιστορίες των παιδιών που είναι στο νοσοκομείο τον έχει συγκινήσει περισσσότερο δήλωσε: “Δεν μπορεί να συγκρίνει κάνεις τις ιστορίες αυτές γιατί είναι τόσο προσωπικές και για τον κάθε άνθρωπο είναι το Α και το Ω. Δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης είναι η ίδια η ζωή”.
 
Τέλος, για τη δική του οικογένεια και το αν έχει στολίσει το σπίτι του λόγω Χριστουγέννων ανέφερε: “Όχι (σ. σ. δεν έχουμε στολίσει), γιατί μετακινούμαστε ακόμα, αλλά νομίζω ότι σήμερα το απογεύμα θα τα καταφέρουμε και εμείς”.

Δες φωτογραφίες από την εκδήλωση στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε