Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Ο Sakis με την Κάτια στη Θεσσαλονίκη!

Ο δημοφιλής pop τραγουδιστής, αφού ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του στην Αθήνα, ανεβαίνει οικογενειακώς στην συμπρωτεύουσα.

Μετά από μια επιτυχημένη σειρά εμφανίσεων στο “S club”, o Σάκης Ρουβάς ανεβαίνει στην Θεσσαλονίκη. Αυτή τη φορά, όχι για να δώσει συναυλίες αλλά για να ξεκινήσει εμφανίσεις σε μαγάλο νυχτερινό κέντρο. 

Μαζί με τον pop star θα ταξιδέψουν η σύντροφός του Κάτια Ζυγούλη και η μικρή τους κόρη Αναστασία, αφού η παραμονή του στο Βορρά θα είναι για ενάμιση περίπου μήνα. Η Κάτια θα έχει την ευκαιρία, όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα “Πρώτο Θέμα”, να επισκευτεί τους γονείς της που ζουν στην περιοχή της Τριανδρίας και που ανυπομονούν να δουν την εγγονή τους.

Οι εμφανίσεις του Σάκη στο “Πολιτεία live clubbing” θα ξεκινήσουν στις 14 Μaΐου και το πρόγραμμα θα είναι ανάλογο με αυτό της Αθήνας αφού μαζί του θα έχει και πάλι την Τάμτα και τους MC Gifted. 

Το νυχτερινό μαγαζί που θα φιλοξενήσει το πρόγραμμά του είναι απέναντι από αυτό που τραγουδάει η Άννα Βίσση. Απ’ ότι φαίνεται θα έχουν την ευκαιριά να συναντιούνται συχνά για να συζητούν όλς τι ςλεπτομέρειες τις μελλοντικής τους συνεργασίας. Μέσα σε αυτές περιλαμβάνονται το ντουέτο που θα γράψει για τους δύο καλλιτέχνες ο Νίκος Καρβέλας καθώς και οι σκηνοθετικές βλέψεις της Κριστίν Κρόκος που θα επιμεληθεί το στήσιμο του προγράμματος.

Ο Σάκης Ρουβάς με την οικογένεια του, κατά την διάρκεια των εμφανίσεων,  θα μείνουν σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο στην περιοχή του αεροδρομίου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε