Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

O Samuel Jackson μόνο στο Newsit

Αδιαμφισβήτητος σταρ του Χόλιγουντ, ο Σάμιουελ Τζάκσον κρατά το ρεκόρ του ηθοποιού που η φιλμογραφία του περιλαμβάνει αθροιστικά τις μεγαλύτερες εισπρακτικές επιτυχίες σε σχέση με οποιονδήποτε άλλο ηθοποιό!

Άφησε τη σφραγίδα του στο αμερικανικό σινεμά με τον ρόλο του Τζουλς στην ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο ‘Pulp Fiction’, κερδίζοντας το Όσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου.

Έχει κάνει πολυάριθμες εμφανίσεις στο θέατρο και την τηλεόραση και έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες που έχουν αφήσει μοναδικό στίγμα στην ιστορία του καλλιτεχνικού αλλά και του εμπορικού κινηματογράφου όπως τις ‘Unbreakable’, ‘Die Hard With a Vengeance’, Deep Blue Sea’, ‘Goodfellas’, ‘Rules of Engagement’, ‘Jungle Fever’, ‘The Negotiator’, ‘Formula 51’, ‘In My Country’, ‘A Time to Kill’, ‘Fathers and Sons’, ‘Changing Lanes’, ‘S.W.A.T.’, τα τρία επεισόδια της τριλογίας ‘Star Wars’, ‘Kill Bill: Volume2’, ‘XXX’.

Αυτην την εβδομάδα κυκλοφορεί η νέα του ταινία «Μπάτσοι από τον Πάγκο» (“The Other Guys”) και μας μιλάει για το ρόλο του στην ταινία και την εμπειρία του από τα γυρίσματα.

Απολαυστέ τον!!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε