Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ Λίγα Σύννεφα 14 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ο Σρόιτερ μιλάει για την προσωπική του ζωή και δηλώνει: ο γάμος είναι απρόβλεπτος

Ο Σρόιτερ μιλάει για την προσωπική του ζωή και δηλώνει: ο γάμος είναι απρόβλεπτος
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 14.11.2011 | 17:17

tlife

Ο Αντώνης Σρόιτερ μίλησε για την προσωπική αλλά και την επαγγελματική ζωή.

Ο Αντώνης Σρόιτερ σε συνέντευξη του στη Real life μίλησε για τις ευθύνες που έχουν και οι δημοσιογράφοι απένατι στον κόσμο όσον αφορά τη σωστή ενημέρωση για την όλη κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας. " Ο δημοσιογράφος έχει τεράστια ευθύνη αφού οφείλει να εξηγεί με απλά λόγια ότι συμβαίνει. Και, βέβαια να δώσουμε ελπίδα, όπου υπάρχει".

Ενώ δεν έλειψε να σχολιάσει και το πως βλέπει την κατάσταση στον χώρο των media αλλά και τις μειώσεις μισθών. " Ζούσαμε σε μια υπερβολή όλοι μας. Τώρα καλούμαστε να γίνουμε φτωχότεροι, γιατί πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτά που βγάζει αυτή η χώρα. Άρα όλοι μας πρέπει να 'ξεφουσκώσουμε' λίγο. Τώρα όσον αφορά τα μαζέματα στα τηλεοπτικά κανάλια ο ALPHA από τους πρώτους ήταν που ξεκίνησε τους περιορισμούς με το RTL να έρχεται και να κάνει τις πρώτες περικοπές. Ελπίζω ότι θα σταματήσει εδώ και θα ανακάμψει η διαφημιστική αγορά, οπότε θα βελτιωθούν τα πράγματα για όλους".

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου για το αν ο ίδιος φέτος υπέστη  αλλαγές στο συμβολαίο του δήλωσε πως έτρεχε από πέρυσι οπότε δεν άλλαξε κάτι φέτος.

Διάβασε στο TLIFE τι είπε ο Αντώνης Σρόιτερ για την προσωπική του ζωή

ΜΟΔΑ | ΟΜΟΡΦΙΑ | ΝΕΑ | FITNESS | ΣΥΝΤΑΓΕΣ | ΣΧΕΣΕΙΣ

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Σόφη Πασχάλη:Στο νοσοκομείο μετά το Survivor -  Για όσους ισχυρίζονται ότι ειναι μόνο ένα παιχνίδι και ότι δεν πρόκειται για τη ζωή μας... Σόφη Πασχάλη:Στο νοσοκομείο μετά το Survivor - "Για όσους ισχυρίζονται ότι ειναι μόνο ένα παιχνίδι και ότι δεν πρόκειται για τη ζωή μας..."
  2. Δήμαρχος κατά ψηφοφόρων Λε Πεν: Θα παραιτηθώ, δεν θα αφιερώσω τη ζωή μου σε μαλ... Δήμαρχος κατά ψηφοφόρων Λε Πεν: Θα παραιτηθώ, δεν θα αφιερώσω τη ζωή μου σε μαλ...
  3. Η χρήση κινητών τηλεφώνων βλάπτει σοβαρά την οικογενειακή ζωή Η χρήση κινητών τηλεφώνων βλάπτει σοβαρά την οικογενειακή ζωή