Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Ο T. Θεοδώρου στο TLIFE: Η ζωή στην Κύπρο, το Dansing for You και οι ευχές της Βανδή και της Σκορδά!

Ο T. Θεοδώρου στο TLIFE: Η ζωή στην Κύπρο, το Dansing for You και οι ευχές της Βανδή και της Σκορδά!

Πώς περνάει ο νεαρός παρουσιαστής στην Κύπρο;

O Tάσος Θεοδώρου μετά από πολλή σκέψη, αποφάσισε ν’ αφήσει την Ελλάδα, το “Πρωινό mou” και τους φίλους του και  να παραμείνει στην Κύπρο! Το καλοκαίρι τον είδαμε να παρουσιάζει το “Για μπανάκι” μαζί με τον Βαγγέλη Ευαγγέλου και την Άντρη Καραντώνη και τώρα τον βλέπουμε στο φιλανθρωπικό show του Mega DanSing for You 2.

Ο ίδιος μιλά στο TLIFE για την απόφαση να μείνει στην Κύπρο αλλά και για το show που συμμετέχει! Τον πετύχαμε να τρώει κυπριακό παστίτσιο (όπως είπε είναι διαφορετικό) κι όπως μας εκμυστηρεύτηκε εξαιτίας των προβών, κουράζεται και τρώει συνέχεια με αποτέλεσμα να έχει πάρει κάποια κιλά… Σίγουρα θα του πηγαίνουν!

Έχει σκοπό να γυρίσει σύντομα στην Ελλάδα; “Αν έλεγα ότι σκέφτομαι άμεσα να γυρίσω θα ακύρωνα την απόφασή μου να παραμείνω εδώ. Σκοπός μου είναι να συνεχίσω τη ζωή μου εδώ. Τώρα το τι μου ξημερώνει δεν το ξέρω. Έχω μάθει στη ζωή μου να ρισκάρω, αυτό έκανα και με την απόφασή μου να έρθω στην Κύπρο. ‘Αφησα μια πάρα πολύ καλή δουλειά, το “Πρωινό mou” και τους εξαιρετικούς συνεργάτες τη Φαίη και τον Γιώργο. Και δεν το λέω αυτό απλά για να το πω… Πραγματικά είναι οι συνεργάτες που μπορείς να εμπιστευτείς και να πορευτείς μαζί τους. Όταν λοιπόν φτάνεις στο σημείο να πεις ότι αφήνω τα πάντα, την οικογένειά μου, τους φίλους, τη δουλειά μου , τη ζωή μου για να κάνω κάτι άλλο… δύσκολα αλλάζεις γνώμη.”

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε