Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

O Θ. Γεωργαντάς στο TLIFE για το παρασκήνιο του Dancing και το αν θα αποχωριζόταν τo Mad!

Δες φωτογραφίες του TLIFE!

”Tσακώσαμε” τον Θέμη Γεωργαντά ”Μες στην καλή χαρά”, το μεσημεράκι της περασμένης Κυριακής στα studio  Alpha και φυσικά, τον απαθανατίσαμε να κάνει χαβαλέ με την Ναταλία Γερμανού, τη Βασιλική Ανδρίτσου, τον Θανάση Πάτρα, να τρώει από τα χεράκια της Έλενας Παπαβασιλείου και να τραγουδάει στους ρυθμούς του Γιώργου Σαμπάνη.

‘Υστερα από όλα αυτά, μιλήσαμε για λίγα λεπτά μαζί του… Το πρόγραμμά του το τελευταίο διάστημα είναι αρκετά βεβαρημένο, αλλά ο Θέμης δεν σταματά ποτέ να χαμογελά ή να το βάζει κάτω.

Πριν από λίγες ημέρες τραυματίστηκες σοβαρά στο χέρι κατά τη διάρκεια πρόβας για το ”Dancing On Ice”. Πώς τα κατάφερες και σε τι κατάσταση είναι το χέρι σου σήμερα;

”Το χέρι μου με πονάει πάρα πολύ αυτές τις μέρες γιατί είναι πάρα πολύ φρέσκο αυτό που έγινε – την Παρασκευή. Είναι λιγάκι ζόρικο, αλλά έχω πείσμα και πιστεύω θα τα καταφέρω… Κατά τη διάρκεια της πρόβας στο ”Dancing on Ice” έπεσα και για να προφυλάξω το κεφάλι μου έβαλα ασυναίσθητα το χέρι μου στον πάγο. Όλο μου το σώμα στηρίχθηκε πάνω στο χέρι με αποτέλεσμα να ”τρανταχτεί” το χέρι μου κι ο αγκώνας. Το πιο χαζό εκ μέρους μου ήταν ότι δεν κατάλαβα τη σοβαρότητα του τραυματισμού και συνέχισα κανονικά να κάνω την προπόνηση.

Διάβασε όλη τη συνέντευξη στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε