Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο Τάσος Σωφρονίου φωτογραφίζει την καλοκαιρινή του συλλογή κι εμείς μπαίνουμε backstage!

Κρυφοκοιτάξαμε και συνομιλήσαμε μαζί του. Γιατί πηγαινοέρχεται Παρίσι, Κωνσταντινούπολη, Ντουμπάι; Τι συμβουλεύει τις γυναίκες; Έχεις δει τα ρούχα του; Το αγόρι σου τα ξέρει;

Είναι σχεδιαστής, στιλίστας, φωτογράφος και δημοσιογράφος μόδας! Καταπιάνεται με κάθε τομέα γύρω από τη μόδα, μια τέχνη που γνωρίζει καλά! Έχει κάνει σημαντικές δουλειές στο εξωτερικό και στην Ελλάδα έγινε γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό από τη συμμετοχή του στο Next Top Model 1 και 2.

Σήμερα χωρίζει τις μέρες του ανάμεσα στην Κωσταντινούπολη που είναι η σχεδιαστική έδρα της εταιρίας του Conquistador, το Παρίσι όπου δειγματίζει τη συλλογή του για το καλοκαίρι του 2012 ενώ σε λίγο καιρό θα ταξιδέψει στο Ντουμπάι για να συμμετέχει ως καλεσμένος στην Εβδομάδα μόδας.

Εμείς τον συναντήσαμε στο backstage της φωτογράφησης για το lookbook της ανδρικής συλλογής του για το καλοκαίρι του 2012 και του ζητήσαμε να μας ανοίξει ένα παράθυρο στον κόσμο της μόδας μέσα από τα δικά του μάτια.

Έχεις ολοκληρώσει την νέα συλλογή Conquistador για το καλοκαίρι του 2012. Πως είναι η διαδικασία και πως θα περιέγραφες τα ρούχα;

Αυτή τη στιγμή γίνονται οι ανδρικές εβδομάδες μόδας σε Λονδίνο και Παρίσι και έτσι κι εγώ θα ταξιδέψω την επόμενη εβδομάδα στο Παρίσι για να δειγματίσω τη νέα συλλογή για το επόμενο καλοκαίρι. Συνεργάζομαι με μια εταιρία δημοσίων σχέσεων στο Παρίσι που με βοηθάει να διανείμω τα ρούχα μου διεθνώς. Το κεντρικό studio σχεδιασμού μου και η παραγωγή γίνεται στην Κωνσταντινούπολη.

Αφού κάνω όλο το research και σχεδιάσω τα πρώτα σχέδια στην Αθήνα πηγαίνω για περίπου ένα μήνα εκεί και κάνω όλη μου τη δουλειά.

Που μπορεί να τα βρει κανείς στην Ελλάδα;

Στην Ελλάδα μπορείς να τα βρεις στα καταστήματα Sotris, Detroit και Χιονίδης στη Θεσσαλονίκη.

Διάβασε όλη τη συνέντευξη στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε