Τρίτη, 16 Απρ.
20oC Αθήνα

Ο Τομ Χανκς “τραγουδάει”… Χριστός Ανέστη! (VIDEO)

Ο Τομ Χανκς “τραγουδάει”… Χριστός Ανέστη! (VIDEO)

Όχι μόνο πήγε στην Ανάσταση αλλά την επόμενη μέρα το… “έκαψε” για να γιορτάσει το Πάσχα. Ο λόγος για τον Τομ Χανκς, που σε video εμφανίζεται να… τραγουδάει σε ρυθμό blues “Χριστός Ανέστη, Αληθώς Ανέστη”.

Είναι ένα video που ανέβασε ο ηθοποιός Θεοχάρης Ιωαννίδης στον προσωπικό του λογαριασμό το instagram. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του Χόλιγουντ, Τομ Χανκς, δεν διστάζει να ανέβει στην… αυτοσχέδια σκηνή και υπό τους ήχους μιας μπάντας να εύχεται σε όσους βρίσκονται στο… αναστάσιμο πάρτι “Χριστός Ανέστη” και “Αληθώς Ανέστη”.

Παρών εκτός από τον Θεοχάρη Ιωαννίδη που κατέγραψε την απίστευτη στιγμή και ένας άλλος Έλληνας ηθοποιός που το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στις ΗΠΑ, ο Χρήστος Βασιλόπουλος.

 

Tom Hanks is singing “Χριστος Ανέστη Blues” for us! What an amazing time at our Greek Easter party in LA with my friends @gregyaitanes @happyhappysheena @vasilo1

A video posted by theo__harris (@theo__harris) on

Ο Τομ Χανκς είναι παντρεμένος με την ελληνικής καταγωγής Ρίτα Γουίλσον και το βράδυ της Ανάστασης η οικογενειακή τους φίλη και δημιουργός της ταινίας My Big Fat Greek Wedding Νια Βαρντάλος είχε ανεβάσει στο twitter φωτογραφία με τους τρεις τους να κρατούν τις λαμπάδες με το αναστάσιμο φως!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε