Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Ο.Τζιόβας: “Αν πρέπει να δαγκώσω τον λαιμό της Κατερίνας θα το κάνω! “

Παπουτσάκη – Τζιόβας ξανά μαζι;

Η Κατερίνα Παπουτσάκη, το φλογερό ειδύλλιο που έζησαν, ο επεισοδιακός χωρισμός και τα όσα ακολούθησαν. Ο Ορέστης Τζιόβας, ο πιο hot εργένης της ελληνικής showbiz, δίνει την πιο ώριμη συνέντευξη της καριέρας του και εκμυστηρεύεται στον Γιώργο Σατσίδη πως οι διαστάσεις που πήρε ο χωρισμός του από τη διάσημη ηθοποιό ήταν απλά “ένας χορός που ήξερε από την αρχή πως θα χορέψει”.

Σήμερα δηλώνει ανέτοιμος να ξαναερωτευτεί, όμως λέει πως αν πρέπει να συνεργαστεί με την πρώην αγαπημένη του, μπορεί και να τη δαγκώσει στο λαιμό!

Τι δηλώνει για τη σχέση και τον πολύκροτο χωρισμό με την Κατερίνα Παπουτσάκη;

Έγινα πιο γνωστός μέσα από αυτό, είναι αλήθεια και δεν μπορώ να κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου. Θέλω να είμαι ειλικρινής. Δεν πιστεύω ότι φταίνε τα φώτα της δημοσιότητας που χωρίσαμε, αν μια σχέση επηρεάζεται από αυτά πάει να πει πως ούτως ή άλλως δεν είναι δυνατή. Κάποιες φορές δεσμεύεσαι από τους παπαράτσι και δεν μπορείς να είσαι χύμα, αλλά δεν υπάρχει και λόγος να καταπιέζεσαι. Εγώ δεν ασχολιόμουν ποτέ με αυτά. Ο κίτρινος τύπος είναι της κλειδαρότρυπας, γιαυτό και πουλάει. Ήταν ένας χορός που ήξερα ότι θα τον χορέψω.

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε