Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ο. Τζιόβας: “Φέτος δεν ξέρω αν θα κάνω διακοπές λόγω οικονομικής κρίσης”

Ο. Τζιόβας: “Φέτος δεν ξέρω αν θα κάνω διακοπές λόγω οικονομικής κρίσης”

Ξεκίνησε ερασιτεχνικά την υποκριτική και σήμερα συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πιο περιζήτητους ζεν πρεμιέ της ελληνικής τηλεόρασης.

Μπορεί να οφείλει μεγάλο κομμάτι της δημοσιότητάς του στον επεισοδιακό έρωτά του με την εκρηκτική Κατερίνα Παπουτσάκη, όμως ο Ορέστης Τζιόβας είναι κάτι παραπάνω από αυτό.

Ξεκίνησε ερασιτεχνικά την υποκριτική και σήμερα συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πιο περιζήτητους ζεν πρεμιέ της ελληνικής τηλεόρασης. Κι εκεί που όλοι θα πίστευαν πως ο Ορέστης πέτυχε αυτό που ονειρευόταν, αποφασίζει ξαφνικά να κάνει στροφή στην καριέρα του και να το ρίξει στο τραγούδι. Για όλα αυτά και για πολλά ακόμα μίλησε στα Everyday Girls του MTV, τη Μυρτώ Κάζη και τη Μαριάνθη Μπαϊρακτάρη!

«Ο έρωτας για μένα είναι… ψυχεδέλεια», εξηγεί, ενώ ομολογεί πως ο γάμος είναι απλά «μία σύμβαση». «Ωραία είναι σαν ιδέα αλλά όχι άμεσα. Ο γάμος για μένα είναι σύμβαση, γιατί τι διαφορά έχει να είσαι με κάποιον καλά από το να τον παντρευτείς. Κάνεις μια κοινωνική και οικονομική σύμβαση. Τώρα τα παιδιά, σαν ιδέα είναι πολύ ωραία, αλλά ακόμα δεν ξέρω πότε θα γίνει”.

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε